Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szomszédlány, nagyon jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédlány, nagyon jó barátom, de az utóbbi időben többet érzek iránta. Viszont nem merem, vagyi nincs elég önbizalmam, ahhoz hogy megmondjam neki, hogy tetszik nekem, mert félek attól, hogy visszautasít. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ezzel nem szeretném elrontani a kettőnk barátságát, de ez nekem így jó nem jó, hogy egyfolytában csak rá gondolok, néha aludni sem tudok miatta. Lehet ebben a helyzetben két szék közül a földre esni? Tehát annyi a barátságunknak éd még több sem lehet belőle. Mindketten 16 évesek vagyunk.
2012. jún. 9. 23:12
 1/10 Marada ***** válasza:
Húzd meg
2012. jún. 9. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet sajna, de teljes mértékben kettőtökön múlik, hogy tudjátok lekezelni a helyzetet. Én azt mondanám, próba-cseresznye, a bizonytalanságnál kevés rosszabb van párkapcsolati téren. De ha nem is ezt választod végül, akkor is, a döntést minél előbb hozzad meg, és akkor már lesz mihez tartanod magad.
2012. jún. 9. 23:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem lépsz akkor tönkre teszi barátságotokat

Ha lépsz lehet hogy igen lehet hogy nem

Veszíteni nem fogsz rajta ...

2012. jún. 9. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt mondom, sajnos el lehet rontani ezzel egy barátságot, ugyanakkor viszont értelmes emberek a helyén tudják kezelni a kérdést, és "kudarc" esetén sem szakad meg feltétlenül a jó viszony. Próbálkozhatsz nyugodtan, ha úgy véled, hogy a lány kellőképpen értelmes, akkor nem lesz baj még akkor sem, ha esetleg elutasít téged. Először azért érdemes egy kicsit puhatolóznod, így kisebb az esélye annak, hogy megjárod. Igyekezz kideríteni, hogy ő érez-e valami többet irántad, nem kell rögtön randira hívnod, de kipuhatolhatod, hogy ő mit gondol. Az a legkönnyebb, ha ilyenkor általánosságban beszélgettek a párkapcsolatokról (pl. ha vannak olyan ismerőseitek, akik a közelmúltban összejöttek, akkor felvetheted a témát, és ki tudod kérdezni a lányt, hogy neki mi a véleménye párkapcsolati témában, van-e kiszemeltje, milyen típusú fiú az ideálja stb.). Úgyis érezni fogod, ha ő nem akar tőled semmit, akkor nem lépsz tovább, így nem "járatod le" magad, és nem teszed tönkre a barátságotokat. Ha meg ő is pozitívan reagál a közeledéseidre, akkor fokozatosan léphetsz egyre előrébb, és akármi is kialakulhat a dologból. Bocs, ha kicsit zagyva lett, de a lényeg talán érthető, már elég késő van. Sok sikert, és szerintem ne hagyd ki a lehetőséget.
2012. jún. 9. 23:26
 5/10 A kérdező kommentje:
23:16 én már sokszor elhatároztam, hogy megmondom, neki, de egyzserűen nem megy, de holnap elmegyünk fagyizni és akkor talán kijön a számból, és még annyi, hogy mondtam neki, hogy mivel szeretnék foglalkozni (kamionsofőr)és ő erre sok lánytól eltérően annyit mondott, hogy az egy jó szakma, és szereti a kamionokat :D kicsit vicces, de ha neki tetszik akkor az csak jót jelenthet, szoktam beszélgetni a báttyával, ő meg szokta nekem mondani, hogy bejövök neki, de én nemtudom, hogy higyek-e neki. Nálam amúgy ő az első lány aki iránt komolyabban érdeklődök, pedig láttam már számomra vonzóbb lányt is, de valami mégis megfogott benne.
2012. jún. 9. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
3:26 köszönöm a válaszodat, és teljesen érthető volt. :)
2012. jún. 9. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ebből amit elmondtál lehet hogy csak fellángolás ezért szerintem várnod kellene még vele hogy ne menjen kárba egy barátság.. Egyébként egy próbát megér. Mit veszíthetsz? Ha megsem próbálod nem lehet a válasz semmiképpen igen. Ha pedig visszautasít minden úgy marad.. (ha csak nem zavarja majd a tudat hogy szereted)
2012. jún. 9. 23:28
 8/10 A kérdező kommentje:

amúgy ez vagyok én :) [link]

ez pedig ő: [link]

2012. jún. 10. 00:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Téged nem látunk, ha nem ismerünk FB-n. Amúgy helyes leányzó, csak az a cigi nem kéne a kezébe.
2012. jún. 10. 08:31
 10/10 A kérdező kommentje:
ez engem nem zavar, mert én is dohányzom :S:)
2012. jún. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!