Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik osztálytársam de nem tudom hogy mondjam meg neki. És félek hogyha visszautasít akkor megutál :S szerintetek mit csináljak?
Ebben korban ez lehetséges és minden fenn áll...
De ha nem kérdezed meg és nem tudod meg akkor eltelnek majd az évek ő elmegy jobbra te balra és lehet h sosem látjátok már egymást és akkor már késő bánat lesz .....
mi lett volna ha megkérdezem?........
Én is holnap fogom megmondani egy lánynak, aki az osztálytársam, hogy tetszik. Remélem haza tudom majd kísérni és akkor.
Én már ott tartok hogy nem félek attól hogy mi lesz, mert 4 hónapja tetszik és közben a barátjával is szakított két hete, de nagyrészt végig úgy tetszett hogy barátja volt. Megérdemlem hogy megmondhassam neki és szerintem a csaj is megérdemli, hogy tudja.
Mit vársz hogy mit mondjunk, mit csinálj? Ne félj? Jó akkor ne félj.
Ne félj!!!
Ha őszinte vagy NEM, NEM hangsúlyozom N.E.M fog megutálni. Ha meg mégis, akkor ugyanolyan f*sz mint a többi.
Mondd meg neki, persze ne rögtön, kezdeményezz beszélgetést. Megfelelő emberrel a semmiről lehet beszélgetni órákon keresztül.
köszönöm a gyors válaszokat
másodiknak: sok sikert holnapra :)
am meg igazatok van, nem kell félni de érdekes ha helyzetbe vagyok akkor más a helyzet
de tul kell ezen esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!