Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg ezért nincs barátom, mert kövér vagyok?
A testömeg indexemem 23,5 úgy érzem h kövér vagyok és ezért nincs barátom de vmikor amikor jó kedvem van sikerül lefogynom 1-2 kg akkor sincs barátom, pedig nem vagyok ronda de egyszerűen csak husis, de ha lenne barátom akkor lefogynék mert akkor már nem lenne szükségem a kajára így meg igen.
Most tényleg ezért nem szeretnek a fiúk? Amikor végig néz egy fiú mindig az jut eszembe h dagadtnak tart.
De ha kicsit lefogynék és kiöltöznék akkor jól néznék ki :( DE ilyen is volt és akkor se kellettem nekik.
23,5 az annyi mint egy 165 centis csajnak 64 kiló
az nem kövér egyáltalán
23,5? Dehogy vagy kövér...
Esetleg egy képet dobhatsz magadról, amin látszódik az alakod. (Nem intím képre gondolok, hanem egy egyszerűbbre, arcot kitakarva)
szerintem lehet, én a vékony lányokhoz vonzódom pl.. azt tartom egészségesnek és az tetszik.
testömegindexben 17,3-tól 19,5-ig az szerintem tökéletes lehet :) de legyen sportos is:)
20F
"ha lenne barátom akkor lefogynék mert akkor már nem lenne szükségem a kajára így meg igen."
Ez így nagyon nem jó, kicsit elszomorító. Először tényleg magadban kell megtalálnod a jót, egyedül is boldognak kell lenned. Én mindig is sportos alkat voltam ( tehát inkább vékony), de nehezen találtam pasit. Bezzeg a haveri társaságból a dagi és lóarcú lánynak mindig volt pasija. Miután megtaláltam a céljaim, egyedül is boldog és kiegyensúlyozott lettem, én is könnyebben találtam pasit. És most már évek óta boldog párkapcsolatban élek! :)
Én kimondottan a duci alakot kedvelem, de nekem meg egy teltebb, NORMÁLIS leányzót nem sikerül magam mellé találni... Szóval ilyen oldalról a kérdésed megközelítve marhaság...
23.5 ös BMI pedig még normál kategória..
15 esztendõs hím voltam
Megnézhetlek képen? Biztos tudnék adni pár tippet.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!