Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok. Minden lány és fiú barátom azt mondja , hogy gyönyörű vagyok. Ennek ellenére csak ilyen nyomorékok próbálkoznak be nálam nap mint nap, reménytelenül..Nyáron majdnem összejöttem egy nagyon népszerű jóképű fiúval(volt 2 randink) aztán hirtelen lekoptatott.Amikor megkérdeztem tőle , h most akkor mi van azt mondta h nem pendültünk egy húron...Most október vége felé, megint kifogtam egy jóképű , szintén menő srácot.Vele is volt egy randim, ő is fűt-fát ígért h majd ekkor meg akkor találkozunk.Egészen addig, amíg el nem mondtam neki facen, h fogszabályzóm lesz. Erre azt mondja , h basszus, és majd akar velem négyszemközt beszélni.Másnap már csak olyan haver félén beszélt velem,habár állítja h nem...aztán már nem is ír...Nem igazán értem , h vajon mi a baj velem.Mondjuk nyilván első randin kicsit görcsös az ember, de nekem is egyre jobban megy.Meg ők is izgultak én még sem koptatom le őket azért mert pl tapasztalatlanok, vagy mittudomén.....Tehát mi lehet a baj velem?2012. dec. 2. 10:28
31/64 anonim válasza:
De most nem értelek küldtem képet neked,és utánna még küldtem 4 üzentet amire azt irtad hogy nem jött meg.Most ezek szerint le lettem tiltva?Nem értem mit követtem el hogy le kellett tiltani?
32/64 anonim válasza:
#31 Azt követted el, h nem nézel ki elég jól a kérdező számára.
33/64 A kérdező kommentje:
nem gondoltam h ekkora fájdalmat fog okozni h nem tudsz becsajozni gyakorkerdesek.hu-n. (meg valszeg máshol sem.) láthattad h nem vagyok oda érted ( és még csak nem is a kinézettel van a baj) hanem azzal ahogy lihegsz h megfelelj egy idegennek. ez nekem taszító. úgyhogy megkérlek h fogadd el h nem kellhetsz mindenkinek , és ne csináld itt a fesztivált , pláne h le se vagy tiltva...
2012. dec. 2. 12:17
34/64 anonim válasza:
De azért vicces hogy ő sir a felszinsségről,amikor valakit meglát képen,ir valami pozitivat,aztán letiltja/vagy nem válaszol neki többé.Nem is tudtam hogy vannak olyan emberek akik a külsöböl meglátják az ember személyiségét.Micsoda csodák vannak.*irónia*
35/64 anonim válasza:
Nem lihegek senkinek,és hogy mersz ilyeneket állitani amikor nem ismersz?(miböl gondolod hogy nem volt még csajom?)
Hihetetlen ez a nagyképüség és butaság keveréke.
36/64 anonim válasza:
Eleinte ugy álltam a kérdezőhőz,na igen ugy tünik hogy ő nem olyan felszines mint a többi hasonlo kaliberü lány mint ő.De sajnos tévednem kellett.Feltenném a kérdést ha az átlagon felüli(külsejü) fiukat se veszed emberszámba,akkor maradnak a szinte tökéletesek?Akkor igy nehéz lesz barátot találni.
38/64 anonim válasza:
"láthattad h nem vagyok oda érted ( és még csak nem is a kinézettel van a baj) "
Hát neked se azzal van a baj...
Hanem azzal hogy ilyen buta vagy és felszínes.És akkor még sirsz hogy nem kellesz senkinek közben várod a szőke herceget fehér lovon.Elmondanám neked hogy azok akiket te vársz azok még nálad is tudnak sokkal jobbakat találni(és most nem külsöre mondom mert az nálad elég jó,hanem belsőre.)
39/64 A kérdező kommentje:
figyelj ami nem megy azt ne erőltesd.. és amúgy egy szóval sem mondtam h neked még nem volt barátnőd. habár ha így felkaptad rajta a vizet ki tudja.. nem nem kell egy fiúnak még véletlenül sem tökéletesnek lennie. de neked a belsőd jóval taszítóbb mint a külsőd és ez számít igazán....
2012. dec. 2. 12:25
40/64 anonim válasza:
Tudod kérdező amit te lihegésnek veszel,azt nevezik ismerkedésnek.De a te értelmi szinteddel ezt nem hiszem hogy sikerült felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!