Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok. Minden lány és fiú barátom azt mondja , hogy gyönyörű vagyok. Ennek ellenére csak ilyen nyomorékok próbálkoznak be nálam nap mint nap, reménytelenül..Nyáron majdnem összejöttem egy nagyon népszerű jóképű fiúval(volt 2 randink) aztán hirtelen lekoptatott.Amikor megkérdeztem tőle , h most akkor mi van azt mondta h nem pendültünk egy húron...Most október vége felé, megint kifogtam egy jóképű , szintén menő srácot.Vele is volt egy randim, ő is fűt-fát ígért h majd ekkor meg akkor találkozunk.Egészen addig, amíg el nem mondtam neki facen, h fogszabályzóm lesz. Erre azt mondja , h basszus, és majd akar velem négyszemközt beszélni.Másnap már csak olyan haver félén beszélt velem,habár állítja h nem...aztán már nem is ír...Nem igazán értem , h vajon mi a baj velem.Mondjuk nyilván első randin kicsit görcsös az ember, de nekem is egyre jobban megy.Meg ők is izgultak én még sem koptatom le őket azért mert pl tapasztalatlanok, vagy mittudomén.....Tehát mi lehet a baj velem?
2012. dec. 2. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Hát igen valoszinüleg tudhatod hogy milyen a belsőm amikor még nem is ismersz.Hadd gratuláljak az ujabb intelligens hozzászolásodhoz.Kezdesz fizikailag is fájni nekem.
2012. dec. 2. 12:28
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

Tudod a barátoktól ne várj őszinte véleményt.Lehetsz akármilyen átlag,ők nem fogjàk a szemedbe mondani inkább dicsérnek.

És persze ne csak a külsőt tartsd szem előtt párvàlasztásnál.

16/F

2012. dec. 2. 12:28
 43/64 A kérdező kommentje:
igen felfogtam köszi.. te meg ahelyett h még mindig itt pattogsz, felfoghatnád h kopj már le...
2012. dec. 2. 12:29
 44/64 anonim ***** válasza:

Na nembaj legalább tudom a kérdező kérdésére a választ.

Persze nem fogom leírni mert nem tudnám velem úgyse megértetni.

2012. dec. 2. 12:30
 45/64 anonim ***** válasza:
*vele.
2012. dec. 2. 12:32
 46/64 anonim ***** válasza:
6%

Amugy a kérdező saját magát cáfolta meg.(azt irta egyik válaszában hogy félénk) Példa: a kérdésében lenyomorékoz embereket akik valoszinüleg nem azok ,csak önbizalomhiányosak valoszinüleg.

Vs

" De én is félénk vagyok és én sem merek."(hát ahhoz képest mekkora a szád itt.)

2012. dec. 2. 12:40
 47/64 A kérdező kommentje:
látom nem sikerült belenyugodnod... de a dolgok felét sem tudod, így jobban tennéd ha mostmár végképp leszállnál rólam ,és abbahagynád az okoskodást..
2012. dec. 2. 12:45
 48/64 anonim ***** válasza:
Kedves 65%-os ne itt próbálkozz gyűlöletkeltéssel, kérlek.
2012. dec. 2. 12:48
 49/64 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó:))
2012. dec. 2. 12:49
 50/64 anonim ***** válasza:
8%
Nem keltek semmiféle gyülöletet,egyszerüen leirtam hogy mekkora álszent egy valakiröl van szó.Amiket alá is támasztottam példákkal.Nem volt célom a gyülöletkeltés.
2012. dec. 2. 12:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!