Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok. Minden lány és fiú barátom azt mondja , hogy gyönyörű vagyok. Ennek ellenére csak ilyen nyomorékok próbálkoznak be nálam nap mint nap, reménytelenül..Nyáron majdnem összejöttem egy nagyon népszerű jóképű fiúval(volt 2 randink) aztán hirtelen lekoptatott.Amikor megkérdeztem tőle , h most akkor mi van azt mondta h nem pendültünk egy húron...Most október vége felé, megint kifogtam egy jóképű , szintén menő srácot.Vele is volt egy randim, ő is fűt-fát ígért h majd ekkor meg akkor találkozunk.Egészen addig, amíg el nem mondtam neki facen, h fogszabályzóm lesz. Erre azt mondja , h basszus, és majd akar velem négyszemközt beszélni.Másnap már csak olyan haver félén beszélt velem,habár állítja h nem...aztán már nem is ír...Nem igazán értem , h vajon mi a baj velem.Mondjuk nyilván első randin kicsit görcsös az ember, de nekem is egyre jobban megy.Meg ők is izgultak én még sem koptatom le őket azért mert pl tapasztalatlanok, vagy mittudomén.....Tehát mi lehet a baj velem?2012. dec. 2. 10:28
51/64 anonim válasza:
1 kis beképzelt r... vagy. megérdemled a sorsod. akárcsak az összes így gondolkodó r... "nő"
52/64 anonim válasza:
5%-os na benned is a baktériumok képviselik a kultúrát, az tuti
53/64 anonim válasza:
az 5% az tetszési index, nem más. az igazság hazugság lesz ha senkinek nem tetszik?
54/64 anonim válasza:
Beszélgettem a kérdezővel, és szerintem valótlan amit állítasz róla.
55/64 anonim válasza:
ahogy olvastam az előző hsz-eket többen is úgy "látják" ahogy én.
56/64 anonim válasza:
Az a többen, az 1 ember aki bepróbálkozott nála, de nem járt sikerrel, ő a 65%os
58/64 anonim válasza:
Én is úgy látom ahogy Ő és én 100%-t kaptam. Vszínűleg azért utáljátok Őt mert csak 5%-os. Am. én azért kiváncsi lennék hogyan sikerült azt összehozni...
59/64 anonim válasza:
"a nyomorékot nem kinézetre szoktam érteni hanem viselkedésre, az olyanokra akiken látszik h tiszta görcsösek.és egyszerűen frusztrált leszek a közelükben"
Innentől nem olvastam tovább. Kérdező, te még attól is rosszabb vagy mint amit leírtál a "nyomorékokról". Ne csodálkozz, hogy ilyenné válnak a fiúk. Pont az efféle megnyilvánulásoktól...
60/64 anonim válasza:
tudod, az igaság fájdalmas. sokszor. az ember azt akarja hallani, ami tetszik-ízlik-bejön neki. ezért az 5% csak is kizárólag azt jelenti h nem tetszik. nem azt h nem igaz. (v h nem hasznos...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!