Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Nem akarok most veled kötekedni, de nem értem hogy miért csak a nagymenő srácokat akarod kifogni? Gondolkozz el rajta hogy ők már hány kapcsolaton vannak túl, és mik az alapelvárásaik, mert oké randizgattok egy párszor, de lehet hogy ő nem téged akar, mert utólag erre rájön. És akit zavar hogy egy lánynak fogszabályzója lesz az már alapból nem érdemel meg egy normális, helyes szép barátnőt sem.
Megértelek hogy a külső alapján szeretnél belekezdeni egy kapcsolatba, de szerintem akik próbálkoznak, nem tudom hogy a nyomorékokat hogyan érted igazából, stílús vagy külső alapján, mert lehet ha egy pasi nem szép, de kitudja hogy ő milyen ember valójában. 16 évesen megértelek hogy így gondolkodsz mert én is ilyen voltam csak a külső érdekelt, de később 19 évesen rájöttem hogy az nem az igazi.
Most 2 hónapja jöttem össze a barátommal aki külsőre egyáltalán nem jóképű, meg kicsit nagydarab is, de rájöttem arra hogy ez egyáltalán nem fontos, mert tudom őt szeretni, ő is nagyon szeret engem, mindent megad nekem, jól elbeszélgetek vele, nincs a társaság középpontjában az tény, de a bulikban minden társaságban megtudja állni a helyét, mindenki jóba van vele, rengeteget vagyok vele együtt, mindig mellettem van.
És nekem már 21 éves fejjel ez a fontos, hogy vele legyek, egy olyannal akiben megbízok. Mert egy menő sráccal akivel jártam régebben abba nem tudtam megbízni, bulikban mindig hülye volt sajnos, akár ivott akár nem, ő nem volt az a nagy iszákos mert legtöbbször autóval mentünk, mert messzebbre járt és akkor soha nem ivott amiért tiszteltem is de egyszerűen ha a haverjaival volt akkor úgy bánt velem mint egy kutyával mellette nem éreztem jól magam, sokszor otthagyott egyedül az idegenek közt, sok lánnyal ismerkedett, bókolt, táncolt, én meg halálra utam magam szinte. Amikor helyben buliztunk és ivott is mert nem autóval voltunk akkor sokszor megbántott engem lelkileg is, csúnyán beszélt velem, amikor ő haza akart menni mert pihenni is akart buli után, akkor megfogta a kezem és szó szerint kirángatott a helyről amikor én még maradtam volna.
A mostani barátomnál nagyon jól elvagyok, sosem hagy egyedül, mindig mellettem áll, Amikor összefut az ismerőseivel akkor oké hogy beszélget velük, de ő elvárja hogy én is ott legyek, de nem kényszerít rá elenged az én barátaimhoz is de mindig megkeres engem, mindig kedveskedik. Imádok vele lenni még ha nem is olyan menő meg jóképű.
Elsőre amikor megismertem akkor én is azt hittem egy lúzer nyomorék ameddig nem ismert ott senkit a csoportba mert ez egy nyelvtanfolyamon volt, amikor találkoztunk, de pár héttel később már közelebb került mindenkihez, még hozzám is jól elbeszélgettem vele.
Szerintem te gondolkozz el ezen, nem mondom meg neked hogy hogyan, és kivel kezdj kapcsolatot, de ha kapcsolatot akarsz magadnak, főleg tartósat, akkor olyan párt keressél magadnak aki mellett tényleg jól éreznéd magad, és ne egy külsőre helyes pasit keressél aki bunkó veled sokszor és metgbánt.
Én már csalódtam a volt kapcsolataimba elég nagyot. De te tudod
21/N
Túl sok hozzászólás volt, ezért nem olvastam el..
Jobb esetben 4-5 év múlva megjön az eszed, máshogy fogod látni a világot, és nem csak a 10/10-es pasikat fogod meglátni.
Hidd el, tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!