Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok. Minden lány és fiú barátom azt mondja , hogy gyönyörű vagyok. Ennek ellenére csak ilyen nyomorékok próbálkoznak be nálam nap mint nap, reménytelenül..Nyáron majdnem összejöttem egy nagyon népszerű jóképű fiúval(volt 2 randink) aztán hirtelen lekoptatott.Amikor megkérdeztem tőle , h most akkor mi van azt mondta h nem pendültünk egy húron...Most október vége felé, megint kifogtam egy jóképű , szintén menő srácot.Vele is volt egy randim, ő is fűt-fát ígért h majd ekkor meg akkor találkozunk.Egészen addig, amíg el nem mondtam neki facen, h fogszabályzóm lesz. Erre azt mondja , h basszus, és majd akar velem négyszemközt beszélni.Másnap már csak olyan haver félén beszélt velem,habár állítja h nem...aztán már nem is ír...Nem igazán értem , h vajon mi a baj velem.Mondjuk nyilván első randin kicsit görcsös az ember, de nekem is egyre jobban megy.Meg ők is izgultak én még sem koptatom le őket azért mert pl tapasztalatlanok, vagy mittudomén.....Tehát mi lehet a baj velem?2012. dec. 2. 10:28
1/64 anonim válasza:
Szerintem az a gond, hogy az ilyen beképzelt, sekélyes fiúkra buksz... Próbálj megismerkedni inkább a rendes fiúkkal, ne az ilyen menőkkel... Amúgy meg ennyiből nem ismertelek meg, ettől még lehet, hogy veled is van baj...
2/64 anonim válasza:
A menő gyerekek nem izgulnak túlságosan egy első randin. Szerintem ratyi alakokat fogtál ki. Nem tudom miről beszélgettetek, de lehet, hogy mondtál véletlenül valamit, ami kicsit eltaszította tőled. És ez a fogszabályzós téma nem épp egy érdekes téma, főleg randi előtt.
3/64 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot, csak van h a rendes srácok (akik nem a nyomorék kategóriába tartoznak) még félénkebbek..:/ így ők még csak annyira se próbálkoznak be, mint egy nagymenő...
2012. dec. 2. 10:33
4/64 A kérdező kommentje:
a fogszabályzós téma randi után volt facen...de nem értem h tud valaki csak ezért nem összejönni valakivel. engem pl tökre nem zavarna, ha a barátom fogszabályzós.és kötve hiszem h neki más baja lenne ezenkívül velem mert miután elmondtam neki ezt, akkor változott meg nagyon a viselkedése, és előtte meg ekkor meg akkor találkozunk meg szíveket küldött stbstb..
2012. dec. 2. 10:35
5/64 anonim válasza:
Volt 2 randid, amiből nem lett tartós kapcsolat? wow, majd a 30. után tedd fel újra a kérdést, adddig ez semmit nem jelent.
25F
6/64 anonim válasza:
Túl nagy elvárásaid lehetnek. A menőjenők nem igazán értékelik a másik felet. Ha szimpatikus egy normálisabb srác, akkor menjél te oda hozzá, ha látod, hogy érdekled.
7/64 anonim válasza:
Nagymenő? Egy nagymenő nem tini gyerekekkel foglalkozik.
8/64 anonim válasza:
Nézz ki magadnak valami aranyos, rendes srácot és próbálj meg vele barátkozni. Aztán ha már nem lesz olyan félénk, akkor majd próbálkozik.
9/64 A kérdező kommentje:
és miből láthatom egy normális srácnál, h érdeklem? pl az jel ha a suliban rám mosolyog vagy sokszor megnéz, vagy előre enged, vagy kinyitja nekem az ajtót nem?
2012. dec. 2. 10:37
10/64 anonim válasza:
Nézd...fogszabályzozós csajjal megjelenni valahol, elég égő lehet egy srácnak...(ha szeretnéd az őszinte válaszomat tudni.)
Ugye a fiúknak elég sokat számít a külső megjelenés, ha nőkről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!