Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?
Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú. Válaszoltam neki, meg cseteltünk azt írta magáról, hogy egy jómódú mérnök. Komolyan annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt. Aztán pár nap után elárulta, hogy ő igazából nem mérnök, nem is gazdag, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki. Ebben igaza volt, de ezek után én egy szavát sem hiszem el. Gondoltam is, hogy túl szép hogy igaz legyen. Én amúgy is egy szép lány vagyok, igényes pasit keresek.2012. okt. 25. 13:11
61/63 TOMAtm válasza:
A pasi kamuzott -ez eleve minusz.
Az h nem beszéltél volna vele ha a valódi képével ír -mindemellett a stílusa tetszett,meg az ahogy veled bánt írásban - számomra annyit jelent csak h beképzelt vagy,csőlátó,aki csak azzal foglalkozik ami-aki neki megfelel.ezt az utolsó mondatod alá is támasztotta.
Ja amúgy egy jóképű mérnök vagyok,pénzem is dögivel és egyedülálló vagyok(komolyan!) -de veled nem ismerkedem,akármilyen szép vagy.
62/63 anonim válasza:
Én mérnök vagyok és elvileg jóképű is, stílusom is be szokott jönni a lányoknak, viszont nem ismerkedem neten, pont az ilyen ügyek miatt :S
63/63 anonim válasza:
Én eddig akárhány mérnőköt láttam, egyre se tudtam azt mondani, hogy jóképű :D
Félreértés ne essék, nem voltak rondák, csak olyan túlokos fejük volt :D És léss csodát, itt rögtön lett hirtelen 2 is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!