Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?
xDDDDDDD ne légy buta társkeresőn ribikkel nem ismerkednek tanult emberek......főleg nem jóképű és tanult emberek :D
gyökér vagy hogy átvert egy ilyen alak..:D
"Én amúgy is egy szép lány vagyok"szerintem meg kvára átlagos és még buta is:D
Azokat a válaszolókat kérdezem, akik a manus mellett állnak ki:
mit szólnátok ahhoz, ha leveleznétek egy csajjal, aki egy teljesen normális, csinos nő képeit küldözgeti el nektek. Cseverésztek, tök jó fej, humoros, kedves, aranyos stb., pont az esetetek, aztán egyszer csak bevallja, hogy nem ő van a képeken és felfedi magát. És kiderül, hogy egy olyan csaj, akit bottal se piszkálnátok. Na? Cseverésznétek tovább vele, mert annyira jófej? Ne legyetek álszentek...
Nem tudom a kérdező hogy van vele, de ha az igazi képeivel mondja azt a faszi, hogy jómódú mérnök, nem hiszem, hogy leáll vele. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy hiába jómódú valaki, ha nem bírom elviselni a közelemben...
"Szép lány vagyok = smink és műköröm, meg legdrágább ruhák? Igényes pasi = izmos, magas, modellarcú? Kb ezt képzelem ez a leírásod alapján."
Gratulálok kedves válaszoló, sok eszed van...
Akkora hülyeség ilyet csinálni! Ha tudja, hogy a külseje miatt nem állnál vele szóba, teljesen felesleges hazudoznia magáról, mert akkor meg ezzel vágja el magát nálad.
Az, hogy most neked mennyire számít a külső, vagy a belső, más kérdés, gondolom azon a társkeresőn leírtad, kit keresel.
Én szerettem már meg levelezés útján valakit annyira, hogy mikor később kiderült, hogy nem az esetem, már nem számított. Viszont ha jóképűnek és gazdagnak vallotta volna magát és később derül ki az igazság, biztos elküldtem volna a fenébe.
Szerintem ebből a tanulság, hogy ha nem vállaljuk magunkat, semmivel nem lesz nagyobb esélyünk a társkeresésben, ráadásul hitelünket vesztjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!