Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondolnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?

Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú. Válaszoltam neki, meg cseteltünk azt írta magáról, hogy egy jómódú mérnök. Komolyan annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt. Aztán pár nap után elárulta, hogy ő igazából nem mérnök, nem is gazdag, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki. Ebben igaza volt, de ezek után én egy szavát sem hiszem el. Gondoltam is, hogy túl szép hogy igaz legyen. Én amúgy is egy szép lány vagyok, igényes pasit keresek.
2012. okt. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
54%

xDDDDDDD ne légy buta társkeresőn ribikkel nem ismerkednek tanult emberek......főleg nem jóképű és tanult emberek :D

gyökér vagy hogy átvert egy ilyen alak..:D

"Én amúgy is egy szép lány vagyok"szerintem meg kvára átlagos és még buta is:D

2012. okt. 25. 13:53
 22/63 anonim ***** válasza:
37%
undorító!!! mi a kérdés itt? hagyd a fenébe!!
2012. okt. 25. 13:54
 23/63 anonim ***** válasza:
65%
Miert magasztalunk az egig valakit, aki egy egyszerü szelhamos, es valakit komolytalannak es penzehesnek nevezünk, aki komoly szandekkal, önmagat adva regisztral egy oldalra? csak ugyanazt varja el (es szerintem nem többet), mint amit ö is nyujt, pl. öszinteseget, igenyesseget. Vagy meg ha tegyük fel, hogy vagy a kinezeteben, vagy a foglalkozasaban lodit egy kicsit, de nem erröl van szo, hanem egy masik en-t krealt maganak...
2012. okt. 25. 13:55
 24/63 A kérdező kommentje:
De ha külső alapján nem szimpatikus valaki, akkor alapból előítéletekkel állsz neki ismerkedni, és annak általában nincs jó vége, nem? egyszer szóljon esetleg olyat, ami neked épp valami okból nem tetszik, egyből kezded negatívan látni... viszont ha a külső tetszik, akkor lehet azt gondolod, h na ez most nem volt szép tőle, de mégis olyan cuki...
2012. okt. 25. 13:57
 25/63 anonim ***** válasza:
47%

Azokat a válaszolókat kérdezem, akik a manus mellett állnak ki:

mit szólnátok ahhoz, ha leveleznétek egy csajjal, aki egy teljesen normális, csinos nő képeit küldözgeti el nektek. Cseverésztek, tök jó fej, humoros, kedves, aranyos stb., pont az esetetek, aztán egyszer csak bevallja, hogy nem ő van a képeken és felfedi magát. És kiderül, hogy egy olyan csaj, akit bottal se piszkálnátok. Na? Cseverésznétek tovább vele, mert annyira jófej? Ne legyetek álszentek...

Nem tudom a kérdező hogy van vele, de ha az igazi képeivel mondja azt a faszi, hogy jómódú mérnök, nem hiszem, hogy leáll vele. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy hiába jómódú valaki, ha nem bírom elviselni a közelemben...

2012. okt. 25. 13:57
 26/63 anonim ***** válasza:
38%
Bunkó, vagy nem én akkor is a csajt védem. Mert 1: ha valaki nem áll szóba valakivel, mert nem tetszik neki külsőre, akkor azt le kell sz.rni, békén hagyni, mást keresni, és nem kamu profillal trükközni (tök mindegy most, hogy a csaj felszínes liba-e vagy nem). 2: Még ha tényleg nem egy felszínes libáról van szó (és tegyük hozzá, nem biztos egyáltalán, hogy a kérdező az), és még ha nem is számítana a külseje a pasinak, azért említsük meg azt is, hogy nagyon csúnyán átverte. Teljesen mindegy, hogy most azért, mert önbizalomhiányos, ettől nem lesz elfogadhatóbb, hogy napokig "hülyített" valakit. Ilyet más emberrel nem szabad csinálni. A sok itt utálkozó, (szinte biztos, hogy pasi) sem örülne, ha a netről megismert csaj, aki tök jó képeket küldött magáról az életben igazából háromszor akkora, csúnya és büdös lenne. Csak azért, mert ti férfiúi szolidaritásból egyből a csajt támadjátok, ne felejtsétek már el, hogy nektek is vannak igényeitek, ti sem kezdetek akárkivel, mindenki nyilván szép lányt akar barátnőnek. És azt se felejtsük el, hogy a csajt jól átb.szta a tag, akit emiatt innentől már aligha lehet "normálisnak" és "jófejnek" nevezni. Azért mert szép lány, és igényei vannak, nem lesz agyatlan nyafogó, felszínes p.csa, csak ti háborogtok azon, ha egy igényes nő nem jön össze mindenféle jöttmenttel, mert magasabb elvárása van, mert olyan hímsoviniszta állatok vagytok, hogy az bődület.
2012. okt. 25. 14:00
 27/63 A kérdező kommentje:
így van!
2012. okt. 25. 14:08
 28/63 anonim ***** válasza:
21%

"Szép lány vagyok = smink és műköröm, meg legdrágább ruhák? Igényes pasi = izmos, magas, modellarcú? Kb ezt képzelem ez a leírásod alapján."

Gratulálok kedves válaszoló, sok eszed van...

2012. okt. 25. 14:08
 29/63 anonim ***** válasza:
73%

Akkora hülyeség ilyet csinálni! Ha tudja, hogy a külseje miatt nem állnál vele szóba, teljesen felesleges hazudoznia magáról, mert akkor meg ezzel vágja el magát nálad.

Az, hogy most neked mennyire számít a külső, vagy a belső, más kérdés, gondolom azon a társkeresőn leírtad, kit keresel.

Én szerettem már meg levelezés útján valakit annyira, hogy mikor később kiderült, hogy nem az esetem, már nem számított. Viszont ha jóképűnek és gazdagnak vallotta volna magát és később derül ki az igazság, biztos elküldtem volna a fenébe.

Szerintem ebből a tanulság, hogy ha nem vállaljuk magunkat, semmivel nem lesz nagyobb esélyünk a társkeresésben, ráadásul hitelünket vesztjük.

2012. okt. 25. 14:09
 30/63 A kérdező kommentje:
Igazából a kritériumokhoz semmit nem írtam, hogy kit keresek, nekem a hűség és az őszinteség és a hasonló dolgok a fontosak. De ronda emberrel nem kezdek.
2012. okt. 25. 14:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!