Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondolnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?

Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú. Válaszoltam neki, meg cseteltünk azt írta magáról, hogy egy jómódú mérnök. Komolyan annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt. Aztán pár nap után elárulta, hogy ő igazából nem mérnök, nem is gazdag, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki. Ebben igaza volt, de ezek után én egy szavát sem hiszem el. Gondoltam is, hogy túl szép hogy igaz legyen. Én amúgy is egy szép lány vagyok, igényes pasit keresek.
2012. okt. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
34%
A fordított helyzetet is képzeljük el: egy srác levelezik egy szép, mosolygós, karcsú, csinos lánnyal, aki kedves, aranyos, megnyerő stílusú, vicces. Aztán kiderül, hogy ő igazából egy százhúsz kilós, brutális arcú csaj, esetleg kis bajuszkával, bibircsókkal. Vajon az a srác mennyire érezné magát becsapva?
2012. okt. 25. 14:13
 32/63 anonim ***** válasza:
50%

Velem is megesett amúgy :) csak az illető csaj volt!! és ps képekkel.Majd bevallotta hogy valójában xy és így néz ki (nagyon nem az esetem)

először elküldtem a kva anyjába.talán még 2xer is.majd rájöttem h attól még jó fej végülis :) ráadásul okos volt:D de csak barátok lettünk vagyis részemről max ennyi de viszont volt stílusa.ÉS beszélgettünk még,nem voltam bunkó :) de jó volt érezni hogy milyen kedves rendes ember vagyok...mert nagyon nem az esetem meg hazudott de én kedves voltam mert belsőre meg rendes meg jófej meg vicces :D

2012. okt. 25. 14:15
 33/63 anonim ***** válasza:
68%

"viszont ha a külső tetszik, akkor lehet azt gondolod, h na ez most nem volt szép tőle, de mégis olyan cuki..."

Tessék, itt a válasz, mennyire komoly, érteles nő a kérdező!

Állandóan arról megy itt a duma a fórumon, hogy nem a külső számít, hanem a kisugárzás, a műveltség, az önbizalom, stb...

Tessék, itt a válasz! Ezt a kérdést fogom én és mások is belinkelni, ha máshol a külső sokadlagosságával jön majd valaki!

Hímssiviniszta állatok?! Ez aztán a finom nőies stílus! Zene füleimnek! Esetleg talán a lényeget kellene meglátni, hogy a fickó nem adta fel, hanem megpróbált kerülőúton közel kerülni hozz. Egy normális ember igazán értékelné a kitartást.

ami minket illet: valóban nem mindegy, milyen az illető lány. De azért az sem, hogy ő maga mit képes felmutatni. mert az én szememben pl. nagyon vonzó, ha egy lány kitartó és képes harcolni. A legtöbb mai nő erre képtelen, mivel alapból adva van nekik minden, csak várniuk kell a sült galambra, ész, szorgalom nuku.ha pedig az illető nő ebben annyira kitartó, akkor abban is az lenne, hogy meg akarjon szépülni, így pl. eljárna sportolni, kozmetikushoz, stb...

De ha esetleg tényleg annyira nem jönne be, hogy mindezek ellenére sem tudnám elképzelni vele magamat, akkor a következőt tenném: elmondanám neki mindezt tisztán, világosan és nagyon bántana a dolog! De nem jönnék ide a Gyakori-ra panaszkodni és főleg nem nevezném elmebetegnek, mert megérteném az okát.

Egyébként van egy gyanúm. Ti azért vagytok ennyire felháborodva, mert ezúttal valaki elszólta magát.Engem totál hidegen hagy a "műbalhétok", a lényeg úgyis látszik. Tipikus női módszer, hogy amennyiben lebukik valaki, akkor ő esik neki felháborodva a másiknak és akkor "akinek nagyobb a hangja, annak lesz igaza" alapon jól jöjjön ki a dologból.Ez itt nem működik, sajnálom.

2012. okt. 25. 14:20
 34/63 anonim ***** válasza:
"értelmes"
2012. okt. 25. 14:21
 35/63 anonim ***** válasza:
0%

14:15

Te hajlandó voltál barátkozni. Gondolom annyira nem fogta meg őt a hapsi, hogy legyen kedve a barátkozásra.

(Bár ilyen indítás után nekem sem lenne kedvem berátkozni)

2012. okt. 25. 14:23
 36/63 anonim ***** válasza:
*barátkozni
2012. okt. 25. 14:23
 37/63 anonim ***** válasza:
Kérdező, te amúgy hány éves vagy?
2012. okt. 25. 14:30
 38/63 A kérdező kommentje:
24/N
2012. okt. 25. 14:31
 39/63 anonim ***** válasza:
36%

"viszont ha a külső tetszik, akkor lehet azt gondolod, h na ez most nem volt szép tőle, de mégis olyan cuki..."

A kérdező nem arról ír, hű de ilyen meg olyan kigyúrt modell arcú a pasi, hanem hogyha a KÜLSŐ TETSZIK. Mindenkinek más az ízlése; aki nekem nem az esetem, lehet, hogy neki tetsze vagy fordítva. Nem derült ki ebből a mondatból, hogy milyen is az a pasi konkrétan. Csak annyi, hogy ha elborítja az ember agyát a rózsaszín köd, akkor a nők hajlamosak elnézni olyan megnyilvánulásokat a pasiknak, amik egyébként kiakasztanák őket, mert elég ránézni a pasira és már olvadunk is, mert jó érzéseket vált ki belőlünk annak a személynek a látványa, érintése, aki tetszik/akihez vonzódunk. (Ezt takarja az "olyan cuki" rész)

Én is ilyen voltam régebben, de már nem csak szívvel, hanem ésszel is nézem a másik embert.

2012. okt. 25. 14:43
 40/63 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ha a kérdező beállította, hogy "tartós kapcsolatot" keres, akkor a faszi miért nem irkál olyan lányoknak, akik "ismerkedni akarnak?! Nekik írhatna akár kép nélkül is. Ismerkedjenek, beszélgessenek és ne szórakozzanak olyanokkal, akik párt keresnek.
2012. okt. 25. 14:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!