Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?
Valóban, az ott a kérdező részéről egy elszólás volt, ez tök igaz.
Teljesen mindegy, az én válaszom egyébként sem a nő intelligenciáját helyezte előtérbe. A lényeg ugyanaz marad: a pasiknak szabad szép lányok után vágyakozniuk, minél szebb a csajuk, annál menőbbek, míg egy csaj nehogy merjen elvárásokat felállítani a fiúkkal szemben, mert akkor rögtön buta libának van titulálva. Te jó istenem, hány meg hány önbizalomhiányos kérdés jön itt azzal hogy "én nem vagyok túl kiemelkedő külsejű fiú. szeretnék egy szép, aranyos kedves barátnőt" Tessék???
Persze, most nagyon jól hangzik azt mondani, hogy a lányok buták, meg felszínesek, de ha egyszer összetalálkoztok egy tényleg normális, dekoratív, okos, vicces nővel, akkor az ilyen pasik, akik panaszkodnak a felszínességről, nagy részt visítva futnak és sz.rnak be tőle.
A karrierista nő, aki megdolgozik a sikeréért, a pénzéért, a munkájáért, az el van könyvelve frigidnek, hidegnek, irányító típusnak, és sok pasi nem szeret kezdeni velük, mert "nehéz esetek". ÉS ha esetleg még igénye is van, akkor hülye p.csa. Én itt már rég nem a kérdezőről beszélek, hanem az igenis hímsoviniszta válaszodról.
nemár 17re tippeltelek volna.....:( legtöbb kislányon kajak azt látom hogy éve múlva is olyan hülyék maradnak mint 17 évesen :S :D .Jó nem csak te vagy a hibás ebben de akkor is.
Am miért jó neten ismerkedni? Komoly kapcsot 24 évesen biztos nem neten keresnék (meg amúgy se).....(ha nő lennék meg főleg nem)
Szerintem a kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy a kérdező 17, vagy 24, vagy 32. Az is, hogy a külső, vagy a belső fontosabb neki, az is, hogy okos, vagy nem okos, meg az is, hogy hol szeret ismerkedni, vagy hogy kanállal, vagy villával eszi a krumplis tésztát.
Akármilyen ember is a kérdező, a tény tény marad: ez a pasi jó nagyot hazudott, ráadásul vajon miért írt ő ennek a lánynak? Mert a bemutatkozásából azt vette le, hogy igen, ennek a nőnek csodálatos belső értékei vannak, ő kell nekem? Nem, valószínűleg azért, mert kép alapján, külsőleg tetszett neki. Akkor meg egy szava sem lehet, ő volt a hülye, hogy azt hitte, ilyen csalással megy valamire.
ma 15:13
Gyönyörű választ írtál, nem is értem ezt mások miért nem képesek így látni :) Vannak kisebb értelmi képességűek, akiknek 5 oldalt kell írni, hogy felfogják!
Sok álszent..
Ti kezdenétek olyan emberrel, akit csúnyának láttok?
Mert én nem és leszarom mennyire pontoznak le, vagy mennyire gondolnak felszínesnek.
Nekem is jogom van olyan párt találnom,ami az ízlésemnek megfelel és nyilván, aki nekem ír, az sem a komolyságom , eszem és humorom miatt ír, hanem a fényképem miatt.
17:20, mi a problémád? Mindenki úgy választ párt, hogy külsőre is megfeleljen az illető. A férfiak is és a nők is. Nem modelleket, színészeket, sportolókat idealizálunk, csupán annyi szükséges, hogy tetszen az illető kinézete.
Ezzel szerintem semmi baj nincsen. És a férfiaknak is fontos, hogy tetszen a nő külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!