Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondolnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?

Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú. Válaszoltam neki, meg cseteltünk azt írta magáról, hogy egy jómódú mérnök. Komolyan annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt. Aztán pár nap után elárulta, hogy ő igazából nem mérnök, nem is gazdag, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki. Ebben igaza volt, de ezek után én egy szavát sem hiszem el. Gondoltam is, hogy túl szép hogy igaz legyen. Én amúgy is egy szép lány vagyok, igényes pasit keresek.
2012. okt. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Gondolom azért csinálta, mert a külseje miatt minden nő elutasította, és naivan azt remélte, h létezik még olyan lány, aki a személyiségébe bele tud szeretni. Ha nem tudnám, h nincs ilyen, lehet h én is ezt csinálnám.
2012. okt. 26. 11:16
 52/63 anonim ***** válasza:
45%
Tényleg vannak olyan nők és férfiak, akik nem kiemelkedően szépek, mégis tudják ezt ellensúlyozni a stílusukkal, viselkedésükkel, öltözködésükkel, a szövegükkel, az egész megjelenésükkel, a modorukkal, magabiztosságukkal. Csak hát ide a többségben magányos tinik írnak, akiknek még most kezd kialakulni a stílusuk, és kevés az önbizalmuk, nem tudják hogy feldolgozni a kudarcaikat. Szerintem ezért vannak a "nőgyűlölő" hozzászólások.
2012. okt. 26. 11:22
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg azért csinálta, mert remélte, hogy a lány a személyiségébe szeret bele. De nagyon rosszul csinálta, mert egyrészt ő is külső alapján választott lányt (azért egy társkeresőn pár mondatos bemutatkozásból senki nem látja az egyéniséget), méghozzá ahogy kiderül egy szép lányt. Aztán meg azt szerette volna, hogy az a lány, aki mellett ő a külseje alapján döntött, ne a külseje alapján ítélje meg. Ráadásul a hazugság soha nem szimpatikus.
2012. okt. 26. 11:26
 54/63 anonim ***** válasza:
87%

A fiúk nem a külső alapján választanak? Régebben kis csúnyácska voltam. A kutya se volt kíváncsi a belső értékeimre. Pedig mindig kedves voltam és segítettem ahol tudtam, de ilyen, hogy valaki meg akart volna ismerni közelebbről vagy járni akart volna velem, sosem fordult elő. Bezzeg mióta kikupálódtam! Nem 2 nap alatt történt, megküzdöttem érte. Azóta a pasik még a vonaton is bepróbálkoznak és a legtöbb helyen, ahol megfordulok. Aha, biztosan azért, mert olyan jófej, meg rendes, meg vicces vagyok...

Ez mi, ha nem külső alapján választás? Szerintem ti csak meg se szólaljatok...

2012. okt. 26. 12:41
 55/63 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy mégis jóval több olyan párt látni, ahol a fiú jóképű, a lány pedig csúnya, mint fordítva. Persze ha te csak a legjóképűbbeket vetted pasiszámba, akkor nem csoda, h nem jött össze semmi.
2012. okt. 26. 12:57
 56/63 anonim ***** válasza:
12:57, értelmezd már a szöveget: nem próbálkozott nálam SENKI! Felfogtad? Tehát nem utasítottam el senki közeledését, mivel nem is próbálkoztak nálam.
2012. okt. 26. 14:37
 57/63 anonim ***** válasza:
2012. okt. 26. 19:40
 58/63 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe.. kétszinü hazug csaló,,,
2012. okt. 28. 20:32
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

a leírásból tényleg úgy tűnik hogy csak a külseje miatt akarod most lerázni...

szerintem elég visszataszító ez a hazugság azért. attól függetlenül hogy hátha beleszeret valaki a személyiségébe. akkor ne mutasson inkább képet addig. de ugye őszinteség mindenek felett...

2012. okt. 28. 20:36
 60/63 anonim válasza:
Felszínes vagy és ostoba ezt gondolom, a pasi meg egy manipulatív barom.
2012. nov. 4. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!