Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?
Ha bejött a stílusa, és normális volt, akkor mi a jó életért kosaraztad ki ilyen hamar? Ne legyél már ekkora gyökér. A külső nem minden, és ha ilyen jól indított a szemedben, pláne jó lett volna megismerni. Annyira hülye vagy :S
L
Előző vagyok... Azért csinálta csak ezt, hogy szóba állj vele... De mint láthattad, végül bevallott mindent. Oké, nem szép dolog, ezt elismerem, de hány lány állna szóba vele ilyen helyen, ha nem hazudna elsőre? -.-
Add már lejjebb azt a fene nagy igényeidet....
Nem elmebeteg, hanem trükközik, hogy SZÓBA ÁLLJ VELE, ÉS KUKÁZD AZONNAL! Tudod, az ilyen agyatlan libákhoz máshogy nem tud közel kerülni, mert esélyt sem kap!
Haszonleső, hülye p*csa vagy, ez az igazság. Nincs pénz, nincs figyelem. Hát gratulálok...
Pont a te fajtád miatt néznek minden nőt pénzéhesnek.
Istenem, mekkora bunkó vagy te! Neked az az igényesség, hogy valaki szépnek született? arról nem ő tehet, az egy adottság. és ahogy leírtad, remekül kijöttetek a "másik énjével2!
Én megmondom őszintén, egyáltalán nem értem ezt a sok helyeslő hozzászólást. adva van egy férfi, aki sajnos nem rendelkezik túl jó külső adottságokkal, ellenben remekül társalog és jól vág az esze.
Pontosan azért színlelt, mert te csuklóból visszautasítottad! Ezek után ne merj panaszkodni soha többé!!
Meg aki ilyet csinál, az elmebeteg.
Te vagy az elmebeteg! mégis, mi a jó francot tehetne, ha egyszer csak így áll valaki szóba vele? Te ezek után egyáltalán komoly nőnek tartod magadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!