Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondolnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha egy pasi ilyet csinált?

Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn rámírt egy pasi, jóképú. Válaszoltam neki, meg cseteltünk azt írta magáról, hogy egy jómódú mérnök. Komolyan annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt. Aztán pár nap után elárulta, hogy ő igazából nem mérnök, nem is gazdag, meg belinkelte a facebook profilját és meg is jelölt a valós profiljával. Hát kiderült, hogy egy nagyon ronda pasiról van szó. Én persze azonnal letiltottam meg szakítottam vele a kapcsolatot hát azóta is írt, hogy miért meg ha a valódi képével ír úgyse válaszolok neki. Ebben igaza volt, de ezek után én egy szavát sem hiszem el. Gondoltam is, hogy túl szép hogy igaz legyen. Én amúgy is egy szép lány vagyok, igényes pasit keresek.
2012. okt. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
50%
semmit, hagynám a fenébe
2012. okt. 25. 13:17
 2/63 anonim ***** válasza:
41%
:D Kell neked interneten ismerkedni..
2012. okt. 25. 13:17
 3/63 anonim ***** válasza:
38%

Nyilvan gaz a musora, de ha bejott a stilusa es normalis volt, tehat belsore bejott neked, akkor nem a kulsonek kellene dontenie.

Ha megis az dont, akkor felszines vagy.

2012. okt. 25. 13:18
 4/63 anonim ***** válasza:
54%
Ne fajjon a fejed ilyenek miatt! valoszinüleg nem te vagy az elsö es nem is az utolso, akinel ezzel probalkozik. aztan meg lehet hogy egszer össze is jön neki. nem te vagy az, akinek magyarazkodnod kene, hogy miert szakitottad meg a kapcsolatot. rendben, megprobalta, nem irsz neki vissza, belenyugszik. ha visszairsz, es probalod a lelket apolgatni, es nem megbantani, akkor tovabbra is keresni fog, ö is hiu remenyekbe ringatja magat. de persze ha beszelgetni meg megis jo vele, akkor ezt megirhatod neki...
 5/63 anonim ***** válasza:
71%
Én sem folytatnám vele a kapcsolatot, de nem azért, mert ronda, hanem mert egy link alak, aki nem is saját magát adta. Az ilyen emberben nem lehet megbízni. Amúgy a szép lányokat könnyen félre tudják vezetni...
 6/63 anonim ***** válasza:
55%

Jól tetted, hogy otthagytad. Nem arról van szó, hogy ronda, meg nem gazdag mérnök, értem én, hanem az, hogy annyira durván kisebbségi komplexusos (vagy csak simán idióta), hogy nem képes felvállalni önmagát. Ilyenekkel meg senki se akar kezdeni. Hagyd a francba, ne válaszolj neki.

Valószínűleg azért vallotta be, mert látta, hogy normális csaj vagy, és be merte vallani, hogy amúgy k.vára nem olyan, amilyennek kiadta magát. Azért mert normális csaj vagy, nem vagy köteles eltűrni, hogy valaki ilyenekről hazudozik neked.

Szépen tanultál az esetből, legközelebb ne legyél nagyon elfogult, ha neten ismerkedsz.

2012. okt. 25. 13:20
 7/63 anonim ***** válasza:
44%
Ugyan, ez fake. Mármint a nyitókérdés. Ha az a tipikus szép lány vagy, aki igényes pasit keres, akkor neked fikarcnyit sem fog számítani, hogy normális a stílusa.
2012. okt. 25. 13:21
 8/63 anonim ***** válasza:
55%

"annyira bejött meg a stílusa is, annyira normális volt" aztán amint kiderült hogy nem egy gyúrós focista már léptél is le. Tudod, az ilyen csajok szoktak panaszkodni, hogy nem találnak egy normális pasit, mert amelyik jól néz ki az bunkó. Hát akkor élj továbbra is úgy, hogy külső alapján ítélsz, aztán meg ne csodálkozz semmin.

Szép lány vagyok = smink és műköröm, meg legdrágább ruhák? Igényes pasi = izmos, magas, modellarcú? Kb ezt képzelem ez a leírásod alapján.

amúgy nem volt szép tőle. Már tudhatná, hogy úgy tudja legjobban szelektálni a felszínes lányokat, hogy az igazi arcát mutatja.

2012. okt. 25. 13:23
 9/63 anonim ***** válasza:
36%
Én se beszélnék vele többet. Felszínesség ide agy oda, senki nem fog összejönni egy olyan emberrel, aki külsőleg semmilyen formában nem mozgatja meg!
2012. okt. 25. 13:25
 10/63 anonim ***** válasza:
39%
Én azt gondolnám, hogy tisztában van a külső adottságaival és arra játszott, hogy valaki annyira megkedveli az ismerkedés során, hogy nem fogja zavarni sem a külseje, sem az, hogy nem volt őszinte. Nálad ez nem jött be. Én tudom magamról, hogy az, hogy kit milyennek látok befolyásolja az, hogy mit gondolok róla. Egy átlagos nőnek is lehet esélye, ha belső tulajdonságai olyanok. De ez nem azt jelenti nem lennék igényes. Az összkép a fontos. 33f
2012. okt. 25. 13:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!