Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?
kort és magassaágot is
kösz
a 2. válaszoló vagyok, miért kaptam lepontozást, mikor írtam, hogy nekem a 163 cm-emmel nem kizáró ok? Nem hordok magassarkút, vagy ha igen törpesarkút, kb 2 centiset.
Volt már több velem egymagas fiúm, akivel randizgattam, mozizni mentem. Ha odajön hozzám egy ilyen fickó nem fogom elhajtani, ha egyébként jóképű. Más kérdés, hogy alapból a magas pasikra fókuszálok, tehát én nem fogok egy alacsonyhoz odamenni, de azt hiszem ez a probléma megoldható, ha az alacsonyabb férfiak tudják magukról, hogy hátrányban vannak a többiekkel szemben, és kezdeményeznek. Szerintem, ha valaki komoly partnert keres, akkor egy vele egymagast is elképzelhet maga mellé, mert hosszútávon ez nem lehet probléma, mondjuk egy 20évnyi házasság során, melyikőtök a magasabb. De azért kösz a lepontozást, csak azért, mert én nem vágtam rá egyből, hogy a törpe pasik magányosan fognak meghalni.
" Kíváncsi lennék, ha egyszercsak összemennél 165-170 centisre, mire jutnál a csajoknál."
Én meg arra, ha holnap 195 centisen ébrednél fel. Vajon, akkor lenne csajod? Nem, nem lenne, mert akkor jönne az, hogy nem vagy kigyúrt, nem vagy gazdag stb. Attól még, hogy magas vagy nem jelenti azt, hogy automatikusan csajod lesz. ÉS attól még, hogy alacsony nem jelenti azt, hogy soha sem lesz.
Ha a világ összes nőjét felszínes, hazudós, ostoba ribancnak bélyegzed, akkor mégis minek neked barátnő? Hiszen akkor egyik sem tudna téged elfogadni és szeretni. Akkor ebből kiindulva a jelenlegi helyzet neked tökéletesen megfelel.
Továbbra is áll az a véleményem, hogyha te nem fogadod el magad, akkor mástól se várd ugyanezt.
Nem hiszem, hogy megégett volna az arcod, vagy pofán lőttek volna egy puskával, hogy olyan visszataszító legyél. De teljesen mindegy, mert úgyis csak kifogásokat fogsz gyártani, ahelyett, hogy tennél valamit. Mindig lesz valami "jó" indok, hogy miért nincs nőd.
Fiúk, akiknek problémájuk van magukkal, kérlek fejtsétek ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
nálam maximálisan kizáró ok.:)
180 cm 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!