Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire számít a magasság a párválasztásban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 21:47
1/11 anonim válasza:
Én szeretem a magas fiúkat, de nem ez az elsődleges szempont. Nálam szinte mindenki magasabb.. 162 cm. :DD
2/11 anonim válasza:
nálam annyira, hogy egy 5-6 centivel azért legyen magasabb minimum, mert szeretek néha magassarkúban járni
az előző barátom 30 centivel volt magasabb mint én, azt is szerettem, csak alacsonyabbal nem tudnám elképzelni
22L
3/11 anonim válasza:
tekintve,hogy 180cm vagyok,es szeretek magassarkut hordani:szamit!
5/11 anonim válasza:
nekem annyira számít, hogy azért legyen 165 és 185 között, de nem rohangálok mérőszalaggal a kezemben.
én 170 cm vagyok. 17/L
6/11 anonim válasza:
Nem járnék 170 centinél magasabb lánnyal.Hülyén nézne ki na meg a 180 egy néhány centimmel nem vagyok egy égimeszelő.Na meg egy 180 centis csaj aki magassarkúban van ahhoz lehet,hogy már sámli kéne,hogy smároljak vele.
21/F
7/11 anonim válasza:
az a fontos hogy ne legyen nálam magasabb [F]
8/11 anonim válasza:
175 cm magas vagyok,és én is szeretem a magassarkút, de lemondanék róla,ha úgy adódik:) csak alacsonyabb ne legyen
9/11 anonim válasza:
nagyon is mert 183cm vagyok és szeretem a magassarkúkat szóval 190cm alatt szóba sem jöhet
10/11 anonim válasza:
Én 190 vagyok, nem szétgyúrt majom, hanem amolyan majdnem-vizilabdás-alkat. Nálam nem számít a lány magassága, de a magassarkús-tűsarkús lányokat ki nem állhatom. Nem attól lesz nő a nő, hogy hatalmas cipellőkben illegeti magát, hosszú műkörmei vannak, és a sminktől nem látom az arcát. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye. :) További, jó keresgélést kívánok magamnak! :) 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!