Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, melyik fiút választanátok a 3 közül?
Figyelt kérdés
Van három egyforma arcú, egyforma alkatú, ugyanolyan személyiségű férfi. Kit választanátok?
Első: Magas (aki egy fejjel magasabb, mint a másik kettő)
Másodiknak: Sok pénze van
Harmadiknak: Nagy farka van
Melyiket választanátok a háromból, ha egyébként ugyanolyanok?
2012. szept. 16. 17:48
3/29 anonim válasza:
Egyiket se:D nem ezek a fontos dolgok
5/29 anonim válasza:
Átlagban így néz ki:
1: barátzónába teszi
2: vele jár a pénzért
3: vele kef.él
Akinek meg nem inge, nem veszi magára...
7/29 anonim válasza:
2-es vagyok!
Kérdező mi a célod a kérdéssel?
8/29 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, melyiket választanák a nők.
(olyat ne írjatok kérlek, hogy mindet, vagy egyiket se,
csak 3 közül 1)
2012. szept. 16. 18:40
9/29 anonim válasza:
Nézzük csak: van a magas, csóró, kis farkú pasi, az alacsony, pénzes, kis farkú, meg az alacsony, csóró, nagy farkú. Hát, valahogy nem jöttem izgalomba..
10/29 anonim válasza:
De ha továbbgondoljuk: lehet úgy is, hogy magas, pénzes, kis farkú pasi, esetleg pénzes, nagy farkú, alacsony pasi, meg a nagy farkú, magas, csóró. Akkor talán a harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!