Hölgyek! Melyik férfit választanátok?
1
Jó egzisztenciával rendelkezik és vezető beosztásban van és egy rendes ember aki gondoskodik a családjáról,de viszont a szexuális élet nem a legjobb vele a sok munka és a stressz miatt.
2.
Ő is jól keres de nem vezető beosztásban van hanem alkalmazott,ő is gondoskodik a családjáról és rendes ember,a különbség annyi hogy vele viszont nagyon jó a szex.
Ne haragudj kérdező, de ez annyira sarkított, hogy lehetetlen rá válaszolni. Csupán ennyi alapján nem választunk párt. Nem tudom milyen relációban vagy velük, vagy ezek kitalált személyek, és a lényeg nem a valódiságon van, hanem az elképzelt szituáción. Nos a válaszom: én azt választanám, akit megismerve megszeretek, legyen az bármilyen beosztásban. És akit megszeretek, szeretni fogom a problémáival, félelmeivel együtt. Bocsi, hogy nem kifejezetten a kérdésre válaszoltam.
24N
ez kb olyan kérdés,hogy melyiket választod:
egy tökéletes bőrkanapét
vagy egy tökéletes bőrkanapét garanciával.
Nyilván azt választod ,amelyik többet foglal magába.
Egyértelműen a 2.
Amelyik megmozgat bennem valamit. (fantázia, érzelem)
Ebből nem tudom melyik lenne a nyerő, mert nem ismerem.
ma 11:19
itt nem is arról van szó hogy megszereted vagy sem.lennél együtt olyan emberrel akivel jó minden de mondjuk a szex nem?nos ez itt a kérdés,mind kettő ugyanazt nyújtja de a szex nem jó az egyikkel,melyiket választanád?
ma 11:21
most mondom,mind két férfit szereted,tudom ilyen nincs,de most ebben a kérdésben igen.szóval mint két férfi ugyanazt nyújtja mind lelkileg mind anyagilag.de az egyikkel nem működik a szex,melyiket választod?
ez a világ legidiótább kérdése.
A szex egy fontos dolog, és ha mindkettő ugyanolyan, de a szex az egyikkel nem jó a másikkal meg igen akkor nyilvánvalóan azt választom akivel a szex jó.
Egyáltalán mit jelent, hogy nem müködik a sex?
Naponta nem tud vagy csak hetenként tud közeledni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!