Hölgyek! Melyik férfit választanátok?
1
Jó egzisztenciával rendelkezik és vezető beosztásban van és egy rendes ember aki gondoskodik a családjáról,de viszont a szexuális élet nem a legjobb vele a sok munka és a stressz miatt.
2.
Ő is jól keres de nem vezető beosztásban van hanem alkalmazott,ő is gondoskodik a családjáról és rendes ember,a különbség annyi hogy vele viszont nagyon jó a szex.
A kettest választanám, de ha egy egyesbe szeretnék bele, akkor addig próbálkoznánk a szexuális résszel, amíg nem menne. Ezért senkit nem hagynék el és nem kizáró ok ismerkedésnél.
Párommal 6 éve együtt vagyunk, neki is voltak merevedési gondjai a stressz miatt, de nekem nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban, ezért csak egy picit zavart.
22/L
attól függ, miért nem jó a szex. az 1. barátom aki szűz volt, mindig fáradt és stresszes volt de én mindig rá tudtam venni a szexre. amikor kezdetben ügyetlenkedett nem szégyelltem magam, szépen megmutattam, elmondtam neki mi tetszik és később nagyon jó lett vele a szex.
tehát ha nem merevedési problémái vannak az embernek és rávehető bármikor egy kis jóra akkor jöhet az 1.
ha javíthatatlan a szex előbb-utóbb úgyis kiszeretnék belőle.
egyébként emellett főleg az számít, mennyire tudunk jól beszélgetni, egyetérteni vagy éppen értelmesen vitázni egymással.
a pénz, a vezető beosztás nálam nem mérvadó, nem hagyok pénzhajhász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!