Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nők! Melyik típust választanátok?
Én nem a kövér- nem kövérre célzom, hanem a következő két lehetőségre volnék kiváncsi:
1.) Értelmes, rendes, tud zenélni, odafigyel, nagyon szeret, konyhában jártas, masszázshoz ért, egyetemre szeretne menni/egyetemre jár. De: lusta, sokat beszél és fárasztó tud lenni, hirtelen haragú. Testileg: átlag magasságnál kicsit magasabb, testes, de nem az a szétfolyós típus
2.) Jólelkű, szorgalmas, érettségi után kétkezi munkát végez becsületesen. Nagyon szép (kinek mi az ízlése), edzett, sportos, kitartó, hű társ. De: nem túl értelmes, csak a munkájához ért, nem szereti a gyerekeket, hajlamos az összetűzésekre.
Köszönöm a(z értelmes) válaszokat.
Jaj ezek a kategorizálások.....Mi szükség van erre???
Hála a jó Istennek a világon nem ez a két férfi kategória van. Számomra egyik sem vonzó, akkor inkább egyedül vagyok. Én az értelmes, megnyerő stílusú, kinézetű férfiakat szeretem, akikből szerencsére nem kevés van, tehát lehet válogatni.
az elsőben a legnagyobb negatívum az h sokat beszél és fárasztó-nekem volt ilyen barátom, és kikészültem tőle. még most 2 év után is füstölni kezd a fejem, ha eszembe jutnak a hülyeségei.
A másodiknak viszont a "műveletlensége" a legzavaróbb.
Primitív válaszom erre: Az elsővel házasság, a másodikkal csak szex és más semmi:D
Hosszútávra egyiket sem (ennyi infóval), de az elsővel megpróbálnám. A második szóba sem jöhet, nálam alapkövetelmény, hogy intelligens, művelt (a műveltség nem iskolafüggő), kreatív legyen. Plusz a többi jó tulajdonsága sem mellékes:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!