Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, melyik fiút választanátok a 3 közül?
Van három egyforma arcú, egyforma alkatú, ugyanolyan személyiségű férfi. Kit választanátok?
Első: Magas (aki egy fejjel magasabb, mint a másik kettő)
Másodiknak: Sok pénze van
Harmadiknak: Nagy farka van
Melyiket választanátok a háromból, ha egyébként ugyanolyanok?
Ritka, hogy egy pasi mindhárom, fenti dolgot tudja, de a személyisége a döntő.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__34470..
Ezt a kérdést a kérdező kedvéért írtam ki.
Akkor nézzük mik a lehetőségek.
1. Van egy fejjel magasabb pasim, átlagos keresettel, átlagos szerszámmal.
2. Van egy irtó gazdag pasi, átlagos szerszámmal aki mondjuk akkora mint én.
3. Van egy átlagos magasságú, pénztárcájú pasi akinek xxl-es óvszer kell.
Ha választani kell akkor kettes! Elmondom miért. Nekem a magasság marhára nem számít, és az sem hoz lázba ha egy srácnak egy lókolbász lóg a lábai között mivel semmivel sem tud több örömet okozni, sőőt...
A pénz pedig (a mai világban főleg) nem árt ha van...
Jöhetnek az oltások... ;)
22/L
Köszönöm utolsó, végre egy értelmes, logikus válasz!
Ment a zöld.
(amúgy egy szóval se írtam, hogy a másik kettő alacsony, kisfarkú, csóró volna, csak ÁTLAGOS)
ha azt mondom, hogy a nagy farkút, akkor ribanc vagyok
ha azt mondom, hogy a gazdagot, akkor pénzéhes ribanc vagyok
ha azt mondom, hogy a magasat álszent ribanc vagyok
egyébként 2.
Elsöt, a magasat. pénz, méret nàlam nem szàmit, talàn a magassàg inkàbb:) Kell az, hogy hozzàbujhassak:))
23L
a kettest.
az egyest azért nem, mert nincs kedvem folyton hátrafeszíteni a nyakam ha egyáltalán szeretnék látni valamit a fejéből :D
a hármast meg azért nem mert eddig voltam kistökű, nagytökű áltagos méretű pasival és eddig az összesnél sikerült elélveznem, még a legbénábbnál is, tehát a méret nem számít :D
viszont sok pénzen egy csúnya pasas is ki tudja a külsejéből hozni a legjobbat :D
úgyhogy a kettes
NAGY gond van a kérdéssel!!!!!!! HIBÁS!!!
Elmondom miért:
Az első, ugye a MAGAS - a gond ezzel, hogy a nők öntudat alatt a jó megjelenéssel, a biztonsággal, egy bizonyos testfelépítéssel azonosítják. Legalábbis a TÖBBSÉG!
Így kedves kérdező, hiába az 1.-et kapod válasznak, NEHOGY AZT HIDD, hogy ebben az esetben egy magas, vézna, rosszképű pasinak van esélye a válaszolók szemében...
A NAGY FARKÚ is hibás kérdés, mert te arra gondolsz, hogy hmmmmm mert nagy van neki, DE ez női szemmel nézve 2 másik tulajdonságot is magával vonz:
1., Vagy hogy jó az ágyban az illető (=jó is az ágyban + nagy a farka)
2., Volt némi rossz élménye már nagyfarkú pasival, akivel fájt a szex (ebben az esetben a nagy farok már hátrány (=rossz szex)
A baj a kérdéssel tehát az, hogy öntudat alatt a VÁLASZOLÓ NŐK NEM CSAK A MEGADOTT KONKRÉTUMOKRA ADNAK VÁLASZT SZÁMODRA, AMIRE TE KÍVÁNCSI VOLTÁL, hanem az azokkal járó tulajdonságokra is... és így nem a számodra megfelelő választ kapod, amire kíváncsi voltál.
Más szavakkal: a nőket könnyű félre érteni. Ha megkérded tőlük, hogy szerintük milyen a számukra tökéletes férfi, azt kapod válaszol kb. hogy kedves, figyelmes, jóképű, sportos..... egy hét múlva pedig pont az ellenkező tulajdonságú pasival jönnek össze: motoros, önző, macsó állattal...
14-es: Pénzéhes ribanc akkor lennél, ha CSAK a pénzéért jössz vele össze. De a három tulajdonság közül kettőn nem tud változtatni, míg az anyagi helyzetén élete végéig van lehetősége.
És igenis, álszent ribanc az, aki az ÁTLAGOS magasság helyett CSAK a magasság alapján dönt, vagy az ÁTLAGOS péniszméret helyett CSAK a méret alapján dönt. És ezt a 19-es sem tudja kimagyarázni, mert a saját csapdájába esik bele.
Ha a nők ennyire túlkombinálják, akkor a gazdagból kihozhatják azt is, hogy intelligens és talpraesett.
De ismét bebizonyosodott a tény. Hogy a pénzes férfiak is csak fejőstehénnek meg kirakatbábunak kellenek, miközben megcsalja a magas és/vagy nagyfarkú "medencetisztítóval", amikor alkalma nyílik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!