Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek, melyik fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, melyik fiút választanátok a 3 közül?

Figyelt kérdés

Van három egyforma arcú, egyforma alkatú, ugyanolyan személyiségű férfi. Kit választanátok?

Első: Magas (aki egy fejjel magasabb, mint a másik kettő)

Másodiknak: Sok pénze van

Harmadiknak: Nagy farka van

Melyiket választanátok a háromból, ha egyébként ugyanolyanok?

2012. szept. 16. 17:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%

Kedves előző! (20-as)

Sajnos tényleg így van, a pénz kell a nőknek.

Hiába megteremthetik maguknak, hisz már ők is dolgozhatnak, meg egyenlő jogokkal rendelkeznek (amúgy inkább ők birtokolnak több jogot a férfiakhoz képest, hisz pl.: kötelező a gyerektartást fizetni nekik, még abban az esetben is, amikor becsapja a férfit és azt HAZUDJA, hogy bevette a fogamzásgátlót. Inkább börtönbüntetéssel kellene egyébként büntetni az ilyen bűnt!!!), DE mégis ELVÁRÁS, hogy több legyen a férfi vagyona hozzájuk képest... -_-

Én már rájöttem a nő-férfi legfőbb különbségére:

- A férfiak 2 fő dolog miatt szerethetik a nőket (1. külsőjéért - ez olyan értéktelen "szerelem" mint a nőknél az az egy, amit lentebb olvashattok), 2. A SZEMÉLYISÉGÉÉRT - ez utóbbinál beszélhetünk igaz szerelemről, amit a férfi a nő iránt táplál és soha nem csalná meg a nőt)

- A nők 1 dolog miatt "szerethetik" a férfiakat:

Azért mert jó mellette lenni (ez szinte végtelen dolgot jelenthet, egyéntől függ kinek mennyire fontosabb ez-az: pl.: PÉNZ , humor, kiváló szerető, érezteti számára hogy fontos, stb...)

A gond ezzel az egy dologgal, hogy NEM IGAZ SZERELEM, mert nem a SZEMÉLYISÉGÉÉRT szereti a nő a férfit, hanem azért, amit nyújtani tud (lásd: humor -> sok nevetés = boldog lesz a nő; vagy: PÉNZ: -> nem kell aggódni a megélhetésért, nyugalom, utazás, amit szem-száj megkíván megkaphat = boldog lesz a NŐ; stb...)

TEHÁT konklúzió:

Az IGAZ SZERELEM (a másik személyiségéért/ a külső+BELSŐ tulajdonságok összhangjáért szeretjük a másikat, ami túlnyomó részben a belső számít igazán) esetében már az boldoggá tesz, hogy a másikért élsz.

A hamis szerelem: azért "szereted" a másikat, mert NEKED az jó, önző módon (pl. nőknél PÉNZ - köze nincs a férfi személyéhez, vagy a férfiaknál a TEST - köze nincs a nő személyéhez, csak a szexhez).

Szóval a férfiak KIS SZÁZALÉKA (az igazi romantikus férfiak, (akik nem csak megjáttszák, hogy romantikusak!!!)képesek csak igaz szerelmet táplálni)

MEGJEGYZÉS:

A romantikus férfiakból lesznek az olyan nőgyűlölők, akik joggal/lelkiismeret furdalás nélkül kihasználják a nőket (ellentétben az amúgy is tapló alakokkal, akik maguktól ilyenek)

Ugyanis: az évek során a sok csalódás a nőkben //mert pl. egy pénzesebb pasi miatt dobják őket, pedig ők a lelküket kitették az imádott nő iránt// észhez téríti őket, hogy a nők nem érdemlik meg, hogy igazán szeresse őket, mert KÉPTELENEK VISZONOZNI az érzéseket úgy, ahogy kellene.

Gondoljatok bele: nem véletlen, hogy a nőket a több ezer év alatt hazugnak, csalfának, csábítónak nevezték... most vagy több ezer év alatt élők tévedtek, vagy hoppá, igazuk volt, mint most nekem.

(A nőkről a történelemben:

pl.: Luciano Pavarotti - La Donna È Mobile:

Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád,

És hálót vet ki rád könnyelmű szívvel,

Mindegy, ha víg kacaj csendül az ajkán,

Vagy könnyez csalfán, csábít és színlel.

Ne higgy a nőnek, ne hallgass rája,

Hazug a szája, bármit is mond!

Óvjad a szívedet, hogy meg ne ejtse.

Bódító kéjnek elszálló perce.

Múló az élvezet, tartós a bánat,

Lelkedre támad és akkor véged.

Ne higgy a nőben, ne hallgass rája,

Hazug a szája, bármit is mond!

vagy:

A bibliában is ÉVA teszi tönkre ÁDÁMOT, akit nem tudott az ördög rávenni, hogy egyen az almából, de ÉVÁnak sikerült rávennie, amit a szuper okos hazugság hercegének sem sikerült

vagy:

A mai napig vannak civilizálatlan, kik állítják, a nők csillapíthatatlan vággyal rendelkeznek, amiket a férfiak (nem is 1, nem is egyszerre több, hanem az ÖSSZES férfira egyszerre mondják ezt!!! soha nem tudnak kielégíteni és felesleges is törniük magukat)

vagy: a régmúlt századokból a görögöknek volt egy mondásuk: "csak 2 férfi között létezhet igaz szerelem" - nos, az igaz, hogy bu.zik voltak ezek az akkori görögök

, de ebben igazuk volt.

2012. szept. 20. 18:38
 22/29 anonim ***** válasza:
42%
21-es: B*zi vagy?
2012. okt. 5. 03:04
 23/29 anonim ***** válasza:
Egyik sem érdekel. az a kérdés hogy az ugyanolyan az mit takar.
2012. okt. 5. 07:31
 24/29 anonim ***** válasza:
29%

Kedves 21-es! (Előre felhívom a figyelmed, hogy a "kedves" szarkazmus volt)

Hogy te mekkora egy balf*sz vagy!!!

Ugye nem írtad komolyan ezt az idézem: "- A nők 1 dolog miatt "szerethetik" a férfiakat:

Azért mert jó mellette lenni (ez szinte végtelen dolgot jelenthet, egyéntől függ kinek mennyire fontosabb ez-az: pl.: PÉNZ , humor, kiváló szerető, érezteti számára hogy fontos, stb...)

A gond ezzel az egy dologgal, hogy NEM IGAZ SZERELEM, mert nem a SZEMÉLYISÉGÉÉRT szereti a nő a férfit, hanem azért, amit nyújtani tud (lásd: humor -> sok nevetés = boldog lesz a nő; vagy: PÉNZ: -> nem kell aggódni a megélhetésért, nyugalom, utazás, amit szem-száj megkíván megkaphat = boldog lesz a NŐ; stb...)" dolgot?

A férfiak szerethetnek egy nőt a belsőjéért vagy személyiségéért, de ugyanez fordítva már nem érvényes? Egy nagy frászt nem. Egy nő is tud IGAZÁN szeretni egy férfit, nem azért mert jó a humora vagy sok pénze van vagy stb... hanem azért aki.

ÉN nő vagyok és voltam már szerelmes. Igazán szerelmes. És tudod miért szerettem? Nem tudom megmondani... egyszerűen csak éreztem, hogy szeretem. Reggel amikor felkeltem ő volt az első gondolatom és rögtön mosolyra húzódott a szám. De nem azért mert sokszor megnevettetett... nem. Hanem egyszerűen csak boldog voltam, ha rá gondoltam. Minden nap mikor találkoztunk szintén boldog voltam és izgatott... szerelmes voltam... szerettem testestül-lelkestül, ahogy mondani szokás.

Úgyhogy elmehetsz a *-be.

Ui.: Amit kiemeltem a monológodból abból nekem teljesen az jött le, hogy "utálod" (felhívom figyelmed, hogy idézőjelben van!) a nőket, úgyhogy gondolom soha nem volt és nem is lesz barátnőd, hiszen a nők nem tudnak igazán szeretni a te véleményed szerint.

2012. okt. 6. 21:59
 25/29 anonim ***** válasza:
56%

Kedves 21-es....remélem soha a büdös életben nem lesz nő aki szeretni fog

Inkább találj magadnak egy pasit....

2012. okt. 7. 00:46
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
22-es vagyok. Nem akarok bele kotnyeleskedni itt a nagy eszmecserékbe, de a humor az nem a belsőhöz tartozik? Na mindegy, csak ennyi... Mert nekem magától jön nem azért játszom meg, hogy szeressenek vagy ne...
2012. okt. 7. 13:16
 27/29 anonim ***** válasza:
91%

24-es: "És tudod miért szerettem? Nem tudom megmondani..."

Akkor talán kezdd el elemezni, hogy miért szeretted. Magas volt? Jóképű? Van még pár tulajdonság a pénzen és a humoron kívül. Mivel múlt időben írod, valamiért elmúlt ez a szerelem. Miért? Ezt sem tudod? Akkor elemezd. De ez milyen már, hogy beszólsz a másiknak úgy, hogy MAGAD SEM TUDOD, hogy MIÉRT szeretted?

26-os: Attól függ, hogy eredeti, belső humor (amivel az esetek többségében csak barátzónába kerülsz), vagy tanult, már-már erőltetett, stand-up comedy-szerű humor, amivel sok nőt leveszel a lábáról.

Mert humorérzéke nagyon sok embernek van, de igazán az érvényesül a nőknél EZZEL A TULAJDONSÁGÁVAL, aki úgy nyomja, mint Kiss Ádám.

De ezzel újfent nem mondtam semmi újat. Átlagon felüli. Ez kell a nőknek. Mindenben. Legyen az külső, mint magasság, látható izomzat, arcforma, öltözék, frizura, vagyon, vagy belső, mint humor, duma, diploma, karrier

Remélem nem hagytam ki semmit. Ezzel nagyjából lefedtem a női párválasztási szokások többségét. Így csajozhat be a csóró munkanélküli is, aki mellesleg JÓ DUMÁVAL rendelkezik és mellette MAGAS (ha csúnya a pofája) vagy JÓKÉPŰ (ha alacsony).

És ugyanígy csajozhat be az alacsony, csúnya és balf.asz geek, akinek van 3 diplomája és fasza karrierje, mert egy zseni.

És ugyanígy az alacsony, csúnya, balf.asz, aki hülye is mellé és a szövege is gáz, de apuci gazdag.

De mivel ezek sztereotípiák voltak, vannak kivételek.

Például a 80-as IQ-val rendelkező (nem átvitt értelemben, hanem tényleg gyenge képességű), akinek se karrier és értelem, se szöveg, se vagyon, de talán pont az értelmi képessége miatt miután rendszeresen lóbálta a fiúöltözőben a lankadtan 15 körüli, mereven (mert még ki is verte nyilvánosan) 20-25 centis péniszét nem sokkal rá osztálykiránduláson (írd és mondd) HÁROM osztálytársnőm (méghozzá nem is csúnyák) szexelt vele. Egyiknek ráadásul pasija is volt. A debil utána szétkürtölte a lányok meg vörösödtek egyik iskolát is váltott.

Ezt is csak azért írtam le, hogy még egy debil srác is 3 nőt kaphat egyszerre ha ÁTLAGON FELÜLI pénisszel rendelkezik és kellően tahó.

Átlagon felüli: Ez a kulcs, gyerekek! Ez kell a nőknek.

2012. okt. 8. 20:23
 28/29 anonim ***** válasza:

27-es: (24-es vagyok)

Azért írtam múlt időben, mert az a szerelem a múltban történt. Ennek ellenére az érzés ugyanúgy megvan, csakhogy az a személy akibe szerelmes VAGYOK (mert ha hiszed, ha nem ennyi év után is ugyanazt érzem) már "nem létezik", mert azóta már több év telt el és nem csak ő, de vele együtt én is más ember lettem azóta. Ezért írtam múlt időben.

Igen nem tudom megfogalmazni, hogy MIÉRT. És? Ugyan ki tudja meghatározni a szerelem pontos definícióját? Mert szerintem az egy érzés (mármint a szerelem), amit nem lehet szavakba önteni.

2012. okt. 8. 20:42
 29/29 anonim ***** válasza:
54%

Mi értelme ennek a szar kérdésnek?

Amúgy egyiket se, eleve nem kéne olyan pasi, aki embertelen sablon, mint egy laboratóriumban előállított klón, na meg k*rvára nem ez határozza meg a párkapcsolatokat, úgy gondolom nagyon de kib*szottul nem érted, miről szól egy párkapcsolat.

2012. okt. 11. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!