Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácnál 165cm-es magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?

Figyelt kérdés

kort és magassaágot is

kösz

2012. okt. 24. 19:44
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

19:58

Annyira igazad van

már engem is úgy idegesít ez hogy az hihetetlen

2012. okt. 24. 20:14
 12/49 anonim ***** válasza:
17%
Akit zavar, h vki megírja az igazságot, ami hasznosabb mások semmitmondó, hazug közhelyeinél, az ne járjon ilyen fórumokra. Ennyi.
2012. okt. 24. 20:24
 13/49 anonim ***** válasza:
59%

20:24

Te csak a saját elképzelésedet írod, ami köszönőviszonyban sincs az igazsággal :)

Tény, hogy vannak olyan ribancok, akik a pénzre utaznak, meg a jóképű pasikra. De nem az összes nő ilyen, ne általánosíts. Gondolom te a ribikre hajtasz és nekik kevés vagy. Ez is tény.

Elég bosszantó lenne, ha én is odasírnám minden kérdés alá BELŐLED kiindulva, hogy "nem találok normális fiút, mert mind önértékelési problémával küzd és hisztis pitsaként viselkedik, nyávog, mint valami kislány. És ne próbáljon senki meggyőzni az ellenkezőjéről idióta közhelyekkel, mert ez az igazság"

Kész kabaré vagy. Neked hatalmas problémád van válltól felfelé :)

2012. okt. 24. 20:34
 14/49 anonim ***** válasza:
51%

Aki megírja az igazat? ahahaha! :D na nem. Én olyan párt is láttam már, ahol a csajnak az egyik fogát kihúzták, ELŐL, tehát eléggé látszott. De láttam már mást is.

Jártam 2 hétig az Írinyi Jánosba az Ecseri útnál. Na ott az osztályba volt egy háát olyan 160 körül lehetett, mert én egy 15 centivel minimum magasabb voltam nála. És sokat lógtak körülötte a csajok, meg nevetgéltek együtt. Kicsit izmos volt, de ezen kívül semmi extra, mint milliók stb.

2012. okt. 24. 20:37
 15/49 anonim ***** válasza:

Nagyon jó,hogy itt b*sztatjátok egymást xDDDD Na mind1.

Kérdező: vannak olyanok akiknél kizáró ok és vannak olyanok akiknél nem. Ennyi!

2012. okt. 24. 20:39
 16/49 anonim ***** válasza:
Válltól felfelé az arcommal van probléma. Amúgy meg jobban hiszek a saját szememnek, mint az itteni válaszolóknak. A saját szememmel pedig azt látom, h az alacsony, csúnya, csóró srácoknak esélyük sincs, h szeresse őket vki. És nemcsak a ribancok ilyen felszínesek, hanem még a legnormálisabb lányok is.
2012. okt. 24. 20:40
 17/49 anonim ***** válasza:

20:40

Kategórián belül keresgélj. Ritka, hogy pl. egy 7-es nő 4-es pasit válasszon. És fordítva is igaz. Ha te mondjuk 2-re értékeled magad, akkor própálkozz az 1-3-ig lányoknál.

2012. okt. 24. 20:44
 18/49 anonim ***** válasza:
2-nél jobbra valóban nem értékelem magam, de 2-es pasi 1-es csajnak se kell, már próbáltam.
2012. okt. 24. 20:47
 19/49 anonim ***** válasza:
Próbálkozz többnél. Vannak akik többnek látják magukat a szintjüknél. Nem küldenél képet magadról? Lehet, hogy annyira nem is katasztrófális a helyzet, csak te reagálod túl.
2012. okt. 24. 20:49
 20/49 anonim ***** válasza:

Rengeteg lánynál próbálkoztam már, hiába. Nincs olyan, aki ilyen külsővel elfogadna. És nem én vagyok az egyetlen, másnak se megy a csajozás, aki legalább ilyen ronda.

Képet nem küldök, mert az a rondaságom felét se adja vissza. Nem ér annyit, h "felfedjem magam".

2012. okt. 24. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!