Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?
kort és magassaágot is
kösz
"Mármint ki túloz, te vagy én?"
Te túloztál kicsit abban a hozzászólásban, de lényegében igaz, még ha iróniának szántad is.
"Ha pedig a felszínes, üres pláza ribancoknál próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy koppansz."
Ezerszer leírtam már (na jó, lehet h nem itt), h sosem a plázaribancoknál próbálkoztam, de tök mindegy, mert a többi nő is ugyanolyan felszínes, mint ők.
"A férfi lakosság nagy része pedig 170-180 centi között van itt Közép-Európában. Nagyon kevés 190 feletti rohangál."
De átlag alatti magasságú férfi nem kell a nőknek, és mind 190 felettit választanátok, ha megtehetnétek. Ha létezne 3 méteres férfi, akkor meg ő kéne mindenkinek, minél magasabb, annál jobb.
"Ha pedig egy csaj elutasít pusztán a méreted miatt, akkor az egy hülye felszínes p.csa, aki csak azért akar pasit, hogy mutogassa a barátnőinek, mint valami majmot és esélyt sem adott, hogy megismerjen, mert a személyiség, nem a magasság függvénye és csak nyersz a dolgon."
Igen ám, de minden csaj csak ezért akar pasit, tudatosan v tudat alatt.
59 százalékos
minden jó rosszindulat nélkül mondom ezt neked.
Keress fel egy pszichológust,mert olyan képzelgéseid vannak amik nem normálisak
Ráadásul a fél életed itt töltheted.
Én kb 2 naponta jövök ide,de minden majdnem minden kérdésnél téged szidnak.
Nem normális a gondolkodásod
hát ez már baj.
Azt mondjáák akkor van baj ha már tagadod is....
tényleg fordulj orvoshoz
talán azért nem ismerjük be mert nem mindig van így te majom.
De a hozzád hasonló barmok miatt általánosítunk már mi is.
Nem kéne uszítanod a többi szerencsétlen pasit ellenünk.
Még a végén mi leszünk a hibásak az elcseszett életedért :D
"De átlag alatti magasságú férfi nem kell a nőknek, és mind 190 felettit választanátok, ha megtehetnétek. Ha létezne 3 méteres férfi, akkor meg ő kéne mindenkinek, minél magasabb, annál jobb."
Akkor egyetértesz velem abban, hogy az átlagmagasság 170-180 cm között van. Érdekes módon az ebbe a kategóriába eső férfiak nagy részének van valakije. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. Ha kevés 190 feletti van, akkor nyilván a fent leírtak közül lehet válogatni, mert nem jut mindenkinek 2 méter magas. Mert lássuk be, elég nagy baromság azt hinni, ha nem vagy 190, akkor soha nem is lesz nőd. Ha így lenne, már rég nem lenne 7 milliárd ember a Földön.
De már látom is magam előtt, hogy "mert ezek a férfiak biztos tele vannak pénzzel" válaszodat.
Éppen ezért kezdem feladni, mert olyan ez a vita, mint vízipisztollyal eloltani az erdőtüzet. Meg lehet próbálni, de semmi értelme. Mellesleg nem érdekel a kitartó egyszemélyes melodrámád, legalább egyel kevesebb rivális van a színen és több csaj jut nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!