Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácnál 165cm-es magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?

Figyelt kérdés

kort és magassaágot is

kösz

2012. okt. 24. 19:44
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

"Mármint ki túloz, te vagy én?"

Te túloztál kicsit abban a hozzászólásban, de lényegében igaz, még ha iróniának szántad is.

"Ha pedig a felszínes, üres pláza ribancoknál próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy koppansz."

Ezerszer leírtam már (na jó, lehet h nem itt), h sosem a plázaribancoknál próbálkoztam, de tök mindegy, mert a többi nő is ugyanolyan felszínes, mint ők.

"A férfi lakosság nagy része pedig 170-180 centi között van itt Közép-Európában. Nagyon kevés 190 feletti rohangál."

De átlag alatti magasságú férfi nem kell a nőknek, és mind 190 felettit választanátok, ha megtehetnétek. Ha létezne 3 méteres férfi, akkor meg ő kéne mindenkinek, minél magasabb, annál jobb.

"Ha pedig egy csaj elutasít pusztán a méreted miatt, akkor az egy hülye felszínes p.csa, aki csak azért akar pasit, hogy mutogassa a barátnőinek, mint valami majmot és esélyt sem adott, hogy megismerjen, mert a személyiség, nem a magasság függvénye és csak nyersz a dolgon."

Igen ám, de minden csaj csak ezért akar pasit, tudatosan v tudat alatt.

2012. okt. 25. 19:47
 32/49 anonim ***** válasza:

59 százalékos

minden jó rosszindulat nélkül mondom ezt neked.

Keress fel egy pszichológust,mert olyan képzelgéseid vannak amik nem normálisak

Ráadásul a fél életed itt töltheted.

Én kb 2 naponta jövök ide,de minden majdnem minden kérdésnél téged szidnak.

Nem normális a gondolkodásod

2012. okt. 25. 19:51
 33/49 anonim ***** válasza:
*minden rosszindulat
2012. okt. 25. 19:51
 34/49 anonim ***** válasza:
Attól, h a többség nem ért egyet, még nem biztos, h én vagyok a hülye. Van a mondás: egyél szart, 100 milliárd légy nem tévedhet! ;)
2012. okt. 25. 20:02
 35/49 anonim ***** válasza:

hát ez már baj.

Azt mondjáák akkor van baj ha már tagadod is....

tényleg fordulj orvoshoz

2012. okt. 25. 20:29
 36/49 anonim ***** válasza:
Nézzük csak: a nők soha nem fogják beismerni, h felszínesek, tehát nem fognak egyetérteni velem. A jóképű v naiv férfiaknak nem tűnik fel a dolog, ők se fognak egyetérteni. Tehát kapásból az emberek nagyobbik része képzelgésnek hiszi, amit írok, hiába igaz.
2012. okt. 25. 20:36
 37/49 anonim ***** válasza:
51%

talán azért nem ismerjük be mert nem mindig van így te majom.

De a hozzád hasonló barmok miatt általánosítunk már mi is.

Nem kéne uszítanod a többi szerencsétlen pasit ellenünk.

Még a végén mi leszünk a hibásak az elcseszett életedért :D

2012. okt. 25. 20:39
 38/49 anonim ***** válasza:
Látod, erről beszéltem, úgysem ismeritek be soha ;)
2012. okt. 25. 21:06
 39/49 anonim ***** válasza:
Érdekes egy vita alakult ki ebből az egyszerű kérdésből. Én szintén ebben a magasságban vagyok és azt vettem észre, hogy kizáró ok, meg nem is kizáró ok. Az én barátnőim mindig alacsonyak voltak a mostani is az. Sosem akartam magasabb barátnőt az alacsonyaknál próbálkoztam és mindig sikerült legalább egy randit összehozni azzal akivel akartam.
2012. okt. 25. 21:17
 40/49 anonim ***** válasza:
51%

"De átlag alatti magasságú férfi nem kell a nőknek, és mind 190 felettit választanátok, ha megtehetnétek. Ha létezne 3 méteres férfi, akkor meg ő kéne mindenkinek, minél magasabb, annál jobb."

Akkor egyetértesz velem abban, hogy az átlagmagasság 170-180 cm között van. Érdekes módon az ebbe a kategóriába eső férfiak nagy részének van valakije. Már csak a nagy számok törvénye alapján is. Ha kevés 190 feletti van, akkor nyilván a fent leírtak közül lehet válogatni, mert nem jut mindenkinek 2 méter magas. Mert lássuk be, elég nagy baromság azt hinni, ha nem vagy 190, akkor soha nem is lesz nőd. Ha így lenne, már rég nem lenne 7 milliárd ember a Földön.

De már látom is magam előtt, hogy "mert ezek a férfiak biztos tele vannak pénzzel" válaszodat.

Éppen ezért kezdem feladni, mert olyan ez a vita, mint vízipisztollyal eloltani az erdőtüzet. Meg lehet próbálni, de semmi értelme. Mellesleg nem érdekel a kitartó egyszemélyes melodrámád, legalább egyel kevesebb rivális van a színen és több csaj jut nekem.

2012. okt. 25. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!