Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?
Figyelt kérdés
kort és magassaágot is
kösz
2012. okt. 24. 19:44
2/49 anonim válasza:
nálam nincs kizárva. 24/L, 163 cm.
3/49 anonim válasza:
Átlag alatti magassággal egy lánynak se kellesz, max ha nagyon jóképű v pénzes vagy. 26/F, 170 cm
4/49 anonim válasza:
nálam igen, kizáró ok.
20/L, 170 cm
6/49 TOMAtm válasza:
volt egy hasonló magasságú haverom és volt egy olyan 190cm körüli deszka bnője(a srác duci és szemüveges volt),kib*szott röhejesek voltak együtt,de nagyon jól elvoltak évekig.
7/49 anonim válasza:
Nálam is
Pont ekkora vagyok.
Magassarkút pl nem tudnék felvenni hozzá
8/49 anonim válasza:
165 centis srácként mondom neked. 165 felett kizáró ok, 165 alatt nem kizáró ok. De szerintem a kérdés is felesleges. Amúgy meg vannak extrém esetek, ahol a lány magasabb és a kivétel erősíti a szabályt. ( nekem a 160 centi körüli lányoknál semmi hátrányom nem származott eddig belőle )
9/49 anonim válasza:
Te 59%-os! Menj már a fenébe a baromságoddal!
Kit érdekel, hogy rondának tarod magad?! Neked nem azért nincs csajod, mert nem vagy jóképű, hanem mert egy nyafogós hülyegyerek vagy és semmi férfias nincs a viselkedésedben!
Attól, hogy napi 30x leírod itt, hogy a jóképű srácok bármilyenek is és bármit csinálnak, kellenek a lányoknak, a te életed nem fog változni, legfeljebb lejjebb csúszol a nyomorodban.
A kérdezőnek: nem kizáró ok.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!