Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?
kort és magassaágot is
kösz
59%-os srácként mondom, hogy te egy hülye szánalmas p.cs vagy. 10/2-es vagyok, nem küldök képet, mert annyira csúnya vagyok. Normális lelkületű ember ír ilyet?
Képzeld el, hogy felszedsz egy csajt, aki egész nap azon szenved, hogy kicsi a melle, nagy a s.gge, csúnya, nem lehet benne semmit szeretni, de te hiába mondod el neki naponta 100-szor, hogy ez nem igaz. Kb. mennyi idő alatt unnád meg és dobnád ki a franca?
De ha valami csoda folytán össze is jönnél valakivel, nyilván továbbra is leírnád magad, így kirúgna a csaj és akkor már önigazolva látnád, hogy azért dobott ki, mert csúnya vagy.
Hogy várod el, hogy más szeressen, ha te nem szereted magad, sőt leírod és egyenesen gyűlölöd azt, aki vagy?
És ez az összes hülye rinyagépre vonatkozik, akik itt siránkoznak az oldalon, mert kb. minden harmadik kérdés ilyen.
Ez az 59%os beteg.
Had tomboljon....
Ha egy ilyen emberrel még leálltok vitázni akkor azzal csak gerjesztitek a hülyeségét.
Nem tiszta fejben.Hagyjátok szerintem.
kérdezŐ:
Nálam kizáró ok lenne igen.
Mivel 166 centi vagyok,és hülyén érezném magam ha pl megyek vele az utcán és akkora mint én.
Magassarkút sem lehetne felvenni hozzá.
23:22 Nem a debreceni srác vagyok, de ha már ketten is ezt mondjuk, akkor valszeg nemcsak képzeljük.
23:34 Egy-két túlzást leszámítva így igaz, bármennyire hihetetlen is ez lányként/jóképű fiúként.
"23:34 Egy-két túlzást leszámítva így igaz, bármennyire hihetetlen is ez lányként/jóképű fiúként."
Mármint ki túloz, te vagy én? Rendben van, az összes nő egy pénzéhes ribanc, és ha nem vagy minimum 190 centi magas, kigyúrt, nincs drága kocsit, nem vagy gazdag, és nem nézel ki így, mint aki most lépett ki egy divatmagazin címlapjáról, akkor soha nem lesz nőd. Ezt akartad úgyis hallani, most boldog vagy? Ha pedig a felszínes, üres pláza ribancoknál próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy koppansz. Olyan ez, mintha egy 50 kilós nyomi belekötne egy csapat kisportolt boxolóba és siránkozna, hogy jól összeverték.
A férfi lakosság nagy része pedig 170-180 centi között van itt Közép-Európában. Nagyon kevés 190 feletti rohangál. Ha pedig egy csaj elutasít pusztán a méreted miatt, akkor az egy hülye felszínes p.csa, aki csak azért akar pasit, hogy mutogassa a barátnőinek, mint valami majmot és esélyt sem adott, hogy megismerjen, mert a személyiség, nem a magasság függvénye és csak nyersz a dolgon. Vagy megkérdezed, hogy és te mit adsz bele a kapcsolatba? Mert az ilyenek kb. semmit nem nyújtanak. De nem akarom teljesen szétoffolni a kérdést, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!