Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácnál 165cm-es magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácnál 165cm-es magasság mennyire kizáró ok?

Figyelt kérdés

kort és magassaágot is

kösz

2012. okt. 24. 19:44
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
jahj nyaff nyaff. de minek is kell neked egy olyan köcsög emberi lény (értsd: nő), aki csak a pénzre megy és amúgy is lerondáz? :D
2012. okt. 24. 21:08
 22/49 anonim ***** válasza:
Ki mondta h kell? Az a néhány normális nő úgyis rég foglalt már, lehúzós ribancok meg nem kellenek.
2012. okt. 24. 21:18
 23/49 anonim ***** válasza:
22 éves, 52 kiló, Debrecen a többi adat. Igaz?
2012. okt. 24. 23:22
 24/49 anonim ***** válasza:
70%

59%-os srácként mondom, hogy te egy hülye szánalmas p.cs vagy. 10/2-es vagyok, nem küldök képet, mert annyira csúnya vagyok. Normális lelkületű ember ír ilyet?

Képzeld el, hogy felszedsz egy csajt, aki egész nap azon szenved, hogy kicsi a melle, nagy a s.gge, csúnya, nem lehet benne semmit szeretni, de te hiába mondod el neki naponta 100-szor, hogy ez nem igaz. Kb. mennyi idő alatt unnád meg és dobnád ki a franca?

De ha valami csoda folytán össze is jönnél valakivel, nyilván továbbra is leírnád magad, így kirúgna a csaj és akkor már önigazolva látnád, hogy azért dobott ki, mert csúnya vagy.

Hogy várod el, hogy más szeressen, ha te nem szereted magad, sőt leírod és egyenesen gyűlölöd azt, aki vagy?

És ez az összes hülye rinyagépre vonatkozik, akik itt siránkoznak az oldalon, mert kb. minden harmadik kérdés ilyen.

2012. okt. 24. 23:34
 25/49 anonim ***** válasza:
Én már úgy unom az ilyen sztereotip véleménynyilvánítást. Tudod mit, igen, minden nő csakis a jóképű, magas, izmos, nagykárójú, Mercedes-szel járó, milliókat kereső üzletemberekre hajt. Bocsi, semmi esélyed. Egyedül halsz meg, és a kutya nem fog sajnálni. Még a legutolsó falusi menyecskék is milliomos pasikkal kefélnek. Kegyetlen az élet, de ilyen ez az evolúció, a gyenge elesik, az erős továbbél az utódokban. Sajnos mindig kell valakinek veszteni, és most te vagy az! Ilyenek ez a r.ohadék nők, felejts is el az összeset.
2012. okt. 25. 14:34
 26/49 anonim ***** válasza:
51%

Ez az 59%os beteg.

Had tomboljon....

Ha egy ilyen emberrel még leálltok vitázni akkor azzal csak gerjesztitek a hülyeségét.

Nem tiszta fejben.Hagyjátok szerintem.

kérdezŐ:

Nálam kizáró ok lenne igen.

Mivel 166 centi vagyok,és hülyén érezném magam ha pl megyek vele az utcán és akkora mint én.

Magassarkút sem lehetne felvenni hozzá.

2012. okt. 25. 15:08
 27/49 anonim ***** válasza:
Igen hagyni kell, de amikor már a 10. hasonló megnyilvánulásába fut bele az ember véletlenszerűen, akkor már elszakad a cérna.
2012. okt. 25. 17:02
 28/49 anonim ***** válasza:

23:22 Nem a debreceni srác vagyok, de ha már ketten is ezt mondjuk, akkor valszeg nemcsak képzeljük.

23:34 Egy-két túlzást leszámítva így igaz, bármennyire hihetetlen is ez lányként/jóképű fiúként.

2012. okt. 25. 18:45
 29/49 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én is alacsony vagyok (171cm) és rengeteg problémám van ezzel a méretemmel sajnos. A nőknek a magasság kell, sajnos ezt némelyik kegyetlenül érezteti is Veled, de túl kell lépni rajtuk, ez van. Nem tudom, milyen idős vagy, de próbálj valami jó szakmát tanulni, és akkor lehet sok pénzed, ami sok problémát megold. Ha tanulsz vagy melózól, akkor nem fog ezen járni az eszed, és a lelkednek is könnyebb lesz. Én mérnökként dolgozok, a napi meló sok gondolkodást igényel, ami lefáraszt :), és akkor nem agyalok ilyesmiken. Fogadd meg ezt a tanácsot.
2012. okt. 25. 19:10
 30/49 anonim ***** válasza:

"23:34 Egy-két túlzást leszámítva így igaz, bármennyire hihetetlen is ez lányként/jóképű fiúként."

Mármint ki túloz, te vagy én? Rendben van, az összes nő egy pénzéhes ribanc, és ha nem vagy minimum 190 centi magas, kigyúrt, nincs drága kocsit, nem vagy gazdag, és nem nézel ki így, mint aki most lépett ki egy divatmagazin címlapjáról, akkor soha nem lesz nőd. Ezt akartad úgyis hallani, most boldog vagy? Ha pedig a felszínes, üres pláza ribancoknál próbálkozol, akkor ne csodálkozz, hogy koppansz. Olyan ez, mintha egy 50 kilós nyomi belekötne egy csapat kisportolt boxolóba és siránkozna, hogy jól összeverték.

A férfi lakosság nagy része pedig 170-180 centi között van itt Közép-Európában. Nagyon kevés 190 feletti rohangál. Ha pedig egy csaj elutasít pusztán a méreted miatt, akkor az egy hülye felszínes p.csa, aki csak azért akar pasit, hogy mutogassa a barátnőinek, mint valami majmot és esélyt sem adott, hogy megismerjen, mert a személyiség, nem a magasság függvénye és csak nyersz a dolgon. Vagy megkérdezed, hogy és te mit adsz bele a kapcsolatba? Mert az ilyenek kb. semmit nem nyújtanak. De nem akarom teljesen szétoffolni a kérdést, mert felesleges.

2012. okt. 25. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!