Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, féltek ha a fiú 20-30cm-el magasabb?
Rendszeresen előfordul, hogyha beszélek egy lánnyal aki legalább 20+centivel kisebb, akkor úgy néz rám mintha kajak félne, valami nagy troll állatot látna vagy mit tudom én, hiába egykorú velem vagy esetleg idősebb is. Nem vagyok ijesztő, röhögök mindenen egész nap, pedig még füves se vagyok.
18/f/193cm/85kg
Én nem, szeretem hogy pl az én barátomnak is le kell eléggé hajolni hozzám, még akk is ha én lábujjhere állok.
Ő 187, én 164
Én nem, sőt szeretem a magas férfiakat, párom is 188cm, én meg 164...
18l
Én nem félek a magas srácoktól, az egyik haverom is 190 cm fölött van, nem problémázok rajta, ülve ugyanakkora mint én.:DD
17/L 170cm.
Én nem félnék, több ismerősöm is eléggé magas. Nem tehetsz róla, hogy ekkorára nőttel :)
16/L
Hát nem tudom.. Még sose volt magas barátom. De ha egyszer találkoznék egy olyan magas sráccal mint te, akkor valószínűleg nem a magasságába szeretnék bele.
Alapjáraton minden nap szembesülök avval, hogy alacsony vagyok + még ha a -leendő-pasim is 2 méteres lenne.. Nem tudom, hogy mennyire birkóznék meg vele. Bár tény, ülve nem látszódik az a 35 centi.
158cm/19/l
Én bezzeg sehol nem találkozok ilyen magas fiúkkal, pedig nagyon örülnék neki.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!