Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha a csajom magasabb vagy idősebb nálam?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 07:14
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy látszik-e
Bár manapság nem elítélendő.
A magasság egyértelműen látszik, de ha nem sok akkor miért ne? Láttam már párokat. Gondolom nem egy fej különbségről beszélünk ;)
A kor: sok pár ismerek, ahol a nő az idősebb és működik. Sőőőt. Megmondom őszintén: ha egy férfi idősebb lehet egy kapcsolatban, akkor a nő miért nem lehet? Szerintem nincs ebben semmi, ha megértik egymást és főleg, ha nem látszik feltűnően, akkor miért ne?!
2/5 anonim válasza:
Sokkal gázabb, hogy "csajom" és nem barátnőd.
3/5 anonim válasza:
Ha titeket nem zavar, miért lenne probléma?
Az életkor gondolom, nem feltűnő, ahhoz idegennek mi köze,
nem kell megmondani?
A magasság meg lehet szexi.
4/5 anonim válasza:
ezzel semmi gond nincsen, és nem gáz
5/5 anonim válasza:
Nem, de engem zavarna, ha a bnőm magasabb és idősebb vna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!