Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért kábítjátok és ringatjátok hamis illúziókba a ronda pasikat, hogy lehet esélyük a csajoknál ha önmaguk lesznek, magabiztosak stb?
Pedig nem így van. Ha valaki tényleg alacsony, 170 alatti, emellé vékony is 60 kb alatti. Meg ronda az arca, fura szúrós a szeme, akkor nem segít rajta semmi sem. Mégis el akarjátok vele hitetni a lehetetlent, hogy nem lesz 50 évesen agglegény. Miért nem lehet megmondani az igazat? Csak annyit tudtok, hogy ezt meg ezt csináld, de a végére mindig odabökitek gonosz módon, hogy nincs veled baj, de sajnos nekem nem jössze be. Amikor meg ugyanezt elsüti 50 másik lány, akkor már tény, hogy az illető ronda és készülhet a magányra. Meg, hogy nincs ronda pasi? Dehogynem! Itt van pl ő! 100 ból 100 tuti elutasítja ismerkedés kizárva a külseje miatt, akármit is tesz.
Persze majd biztos jönnek kommentek, hogy ez nem is anynira ronda. Stb. Akkor azt tanácsolom, hogy ilyen pasikkal járjatok, ha nem ronda.
Komolyan mondom kérdező, te olyan szinten bemagyarázod magadnak a dolgokat, hogy az már hihetetlen. Már a sportkocsi sem elég, ha nincs nyálas babaarc, stb... basszus, az önsajnálat helyett inkább nézz már egy kicsit jobban körül a világban, csak egyetlen napra tedd félre ezeket az előítéleteket, menj ki az utcára és lásd azt is, amit nem akarsz!
Azt mondom neked, rendben, fogadjuk el az, hogy a lányok nem kezdenek a ronda fiúkkal(azt most meg kell említeni mellékesként, hogy te magad sem kezdenél csúnya lánnyal, pl. mint akit a képen linkeltek neked?). De az, hogy már olyan szinten keresed a felszínességet, mintha a világban élő 3,5 milliárd nő közül mind csak egy meghatározott, divatpasira bukna, nemcsak szánalmas, hanem logikátlan is. Vagy szerinted logikus talán azt vélni, hogy a két nem közül a férfiak képesek csak igazi érzésekre, bezzeg a nők mind színlelnek, mert a divatpasiknak csak a külsejébe meg a pénzébe szerelmesek, a kevésbé jóképű férfiaknak meg csak hazudnak, hogy azért ne maradjanak egyedül? Anyukád csak egy felszínes rib*nc, aki csak azért ment apádhoz, mert vagy jóképű vagy gazdag volt?
Azért álljon már meg a menet egy kicsit... nyilván mindenki kellemes kinézetű párt szeretne, ti is, mi is, ez egy szimpla emberi vágy, nincs ebben semmi rossz. De hány kövér, sovány, szemüveges, foghíjas, kopaszodó pasinak van így is barátnője? Hallod olyan osztálytársam is becsajozott anno, aki 18 évesen még sírt nekünk a kiránduláson, hogy sosem lesz csaja, mert bűnronda (tényleg az) - és mégis lett neki egy teljesen normális, dekoratív barátnője, lassan 2 éve. És a fiú még a pénzestől is messze áll...
Meg mi az, hogy nekünk már senki sem kell, ha van egy kis szépséghibája? Az én párom pocakos és hízásra hajlamos, pedig régebben kizárólag a vékony fiúkra buktam, és azt mondtam, nekem sohasem lesz mackós testalkatú pasim, most meg ha ránézek is megkívánom.....és ő is tök átlagos kinézetű. Még munkája sincs, nemhogy sportkocsija.
Nem tudom, milyen beteges nálatok ez a folyamatos általánosítás. Az én barátnőim nem ilyenek. Lehet, hogy ha egy percre megpróbálnál kilépni a saját nyomorodból és reálisan nézni a világot, meglátnád, mennyi hóülyeséget hordasz itt össze.
megsúgok egy titkot: fontos a külső de van egy legalább mégennyire fontos dolog.
mégpedig a lelki épség. aki lelki sérült, pl. gyerekkorában terrorizálták, molesztálták, kiközösítették stb. az mély nyomot hagy valakiben amit megéreznek a lányok.
ismerek ilyeneket, csúnya és kellemes külsejűeket is. mind önbizalomhiányosak, egyiknek sem volt nője vagy ha igen, 1-2 találkozás után leesett nekik mi az ábra.
az ilyenek, ha nem tudnak meggyógyulni és egészséges emberré válni, vagy hasonlóan lelkibeteg csajt tudnak csak szerezni vagy semmilyet. de általában semmilyet, mert a beteg csajok is azt várják hogy egy ép kivakarja őket a trutyiból.
érted
kinek vonzó egy önsajnáltató, befordult, kisebbségi érzésektől és paranoiáktól szenvedő, kényszerképzetekkel és beteges szeretet utáni vággyal, őrült ragaszkodással teli egyén?
tudom miről beszélek mert én is ilyen vagyok.
ha valaki lát egy képen az fullos macának gondol, aztán 1-2 beszélgetés után lelécel mert senkinek nem kell olyan aki defektes.
ne másban keresd a hibát, aki senkitől sem kap jelzést hogy tetszik azzal baj van.
nem bántásból írom, csak ez a tapasztalatom.
Nekem van egy távoli ismerősöm (csak neten láttam képeket róluk). A csaj gyönyörű, de tényleg olyan csini, gyönyörű mosoly meg minden. Én is csaj vagyok, de az a lány tényleg csini el kell ismernem.. és akkor jött nekem a ledöbbenés, mikor megláttam a pasiját..... ha láttál még ronda pasit akkor az az.. és mégis együtt vannak évek óta! És tuti, hogy nem a pénz miatt, mert a csaj is gazdag szóval neki nem kell a lóvé szerintem.
De mivel nem ismerem személyesen egyikőjüket sem, nem tudom mit talált a srácban, de valószínű a pozitív kisugárzás sokat számít.
Ahogy valamelyik kommentben olvastam, egyetértek: a lányok megérzik, ha a srácnak valami lelki baja van, és nem is feltétlenül tudatosan taszítja őket a dolog.
Most majdnem belinkeltem az én barátom képét, ugyan is nem sokkal "vastagabb", mint a kérdésben szereplő (a rondaságra enyhén rájátszó) úriember.
De aztán rájöttem, hogy több oldalról is félreértenétek:
1. azt hinnétek, hazudok
2. vagy hogy ő nekem igazából nem tetszik, csak a pénzéért / sportkocsijáért vagyok vele (egyik sincs neki igazán, de ez mellékes)
Ígyhát úgy döntöttem, hogy "b*sszátok meg a vasalótokat", nem kaptok képet.
Viszont egy élmény olvasni mindig ugyan annak a 3 embernek a nyígását, ne hagyjátok abba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!