Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igazat mond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazat mond?

Figyelt kérdés

Egy fiúról kiderült,hogy hónapokon keresztül csak hülyített,és valójában csak el akart csábítani,minden amit tett,az ezért volt. És kitől tudtam meg...? Hát képzeljétek,ő maga ismerte be. Önként,én még csak nem is sejtettem,h ilyen szándékai lennének. Most közölte velem,h elkövetett egy hibát,mégpedig,hogy megkedvelt engem. Ezért úgy döntött,h mégsem csábít el,és ezt most azért mondta el nekem,hogy lássam kivel állok szemben,és többé már ne is legyen lehetősége elcsábítani engem mert már tudok mindent.

Most nem tudom,erre nekem mit kéne reagálnom. Mit tennétek vele a helyemben? Nekem ez sok egy kicsit.

2012. szept. 20. 12:05
 1/4 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Röhögni. :D
2012. szept. 20. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

:) Lehet,hogy beléd szeretett. Ritkán a casanovákkal is megesik az ilyesmi. De ők nem köteleződnek el senki mellett,gondolom ezért nem akar veled kapcsolatot.

Szerintem mindenesetre ha már kiderült,h tetszel neki,meg az is,h kedvel téged,és még le is mondott rólad,hát szóval érted. Ha neked is tetszik,akkor összejöhetnétek. Egy próbát megér. :)

2012. szept. 20. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Amugy azt hiszem a fiu is jar gyk-zni, mert tegnap epp ez volt a kerdes, hogy mit csinaljon, mert megkedvelte emberkent a lanyt es el akarja mondani neki.

Te legalabb volt annyi gerinc benne, hogy elmondta. Ezutan jon az, hogy hagyod ott menjen utjara.

2012. szept. 20. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt nálam is! .. És azóta is együtt vagyunk.. már 4éve ... Neked kell eldöntened, hogy szemet hunysz felette vagy hagyod inkább :)
2012. szept. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!