Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igazat mond ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morzsa kérdése:

Szerintetek igazat mond ez a pasi, hogy nincs senkije?

Figyelt kérdés
Nem egy városban lakok ezzel a sráccal.Szimpatikusak vagyunk egymásnak.1hónapja beszélgetünk neten és telón,mindig ő hív.Azt mondta ő is akar talizni,de valahogy eddig soha nem ért rá.Kicsit nyomoztam utána közösségi oldalakon.Egyedülállóként szerepel.Töltött fel képet a barátairól,és találtam olyat amin több csaj van a nevükkel felsorolva,közöttük olyan is,hogy a Picim.Közös képek viszont nincsenek róluk.Később megtaláltam a csaj adatlapját is,ott rengeteg a közös kép róluk,ráadásul aranyosak is együtt,viszont 2 évvel ezelőtti képek,tehát friss képek nincsenek.Azt mondta a srác,hogy nincsenek együtt,és nem érti,hogy a csaj miért nem szedte még le a képeket.Nem tudom mit higgyek.Nektek mi a véleményetek erről?
2012. febr. 20. 09:06
 1/10 Macs1209 ***** válasza:

Ne facebook/iwiw/egyéb online sz@r után itélj!

Csak példa:

Egyedülálló vagyok perpill, és az is szerepel, de pl

volt 2 éves kapcsolatom, akkor is egyedülálló voltam

végig, sőt, még ismerősöm se volt a barátnőm. Hogy mi-

ért? Mert lesz@rom facebookot, aki barátom, az szemé-

lyesen ismer, tudja, hogy van-e párom vagy nincs.

2012. febr. 20. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem van képem fent facebookon több nővel is. Egyedülálló vagyok, és valóban nincs senkim. De ez én vagyok.

Viszont szerintem addig ne vedd túl komolyan a dolgokat, amíg meg nem győződsz az igazságról. Lehet igazat mond, lehet nem. Ezt csak akkor tudod meg ha már jobban megismerted.

2012. febr. 20. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
nah és ha van valakije? barátok attól még lehetek, azt ha tényleg nincs senkije összejöttök azt kész....
2012. febr. 20. 09:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Messziről jött ember azt mond amit akar.De vajon,ha van bnője,akkor miért beszélgetne velem napi szinten órákat,és hívna 2-3 naponta?Ha nincs senkije,és ő is talizni akar,akkor miért nem került még rá sor,csak van tán pár óra szabadideje...?
2012. febr. 20. 09:24
 5/10 anonim válasza:
Nekem a "Picim" szó nem stimmel egyedül. Kérdezz rá, majd értékeld a válaszát.De csak személyesen, ekkor láthatod a reakcióit is!Ebből még nem lehet eldönteni.
2012. febr. 20. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Na nekem is volt ilyen... Többször találkozgattam egy sráccal stb. azt mondta hogy nincs senkie aztán a haverja meg elmondta hogy vigyázzal a gyerekkel mert van barátnője... Pedig fb-n kint se volt h kapcsolatban van, meg közös kép se volt. Azóta is hívogat de nem veszem a telefont. Majd akkor hidj neki ha bizonyít.
2012. febr. 20. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi biztosat nem tudsz kideríteni a közösségi oldalakon való nyomozással.
2012. febr. 20. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:

elmesélek egy történetet amit az újságban olvastam egy pár éve:

egy csávót letartoztattak valamiért (történet szempontjából nem ez volt a vicces) a letartoztatás miatt kiderült hogy a csávó két életet élt. volt egy felesége és gyereke Debrecenben, meg egy barátnője és gyereke Tatbányán. A tbányai hölgynek sikeresen beadta azt, hogy ő valami kommandós vagy titkos ügynök vagy mi volt, és hogy ezért kellet neki minden héten vagy kéthetente hosszabb időre elutazni (mikor haza ment ugye a családhoz) hogy a feleségének mit adott be azt nem tudom, nem irta a cikk....

Mindenesetre érdekes egy történet volt...:D szóval vagy megbízol benne vagy nem...

2012. febr. 20. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Igazat mondok, nincs senkim!
2012. febr. 20. 14:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Majd óvatos leszek vele...legalábbis megpróbálok az lenni.A személyes talinál legalább látnám tényleg a reakcióit,de így...minden esetre nem akarom,hogy egy már meglévő kapcsolatban a harmadik legyek.
2012. febr. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!