Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen a legizgatóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen a legizgatóbb pasi?

Figyelt kérdés

Hogy viselkedik?

Mik az alapvető tulajdonságok,amik izgatnak titeket egy férfiban.

Most csak a belső tulajdonságokra gondolok!

2012. febr. 16. 09:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki kepes ugy kielegiteni, hogy testileg nincs is velem.
2012. febr. 16. 09:25
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem lettem okosabb...-.-"
2012. febr. 16. 09:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom,ez egy baromság! :D

Szerintem ez nagyon egyén függő! Minden pasiban más az izgató dolog! Nekem pl még nem volt két egyformán izgató tulajdonságú pasim! Szóval érted,mit akarok mondani...??? :) Lehet az egyik kacér,a másik a rámenősségével,vagy éppen a romantikus lélekkel izgatja fel a nőt,illetve a fantáziáját!

2012. febr. 16. 09:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A lányok töbségének szerintem tetszik ha egy férfi kicsit titokzatos, "elérhetetlen" persze nem túlzottan. Mindenképp magabiztos, határozott, érezze a nő, hogy melletted biztonságban van. Kicsit rossz fiús... :)ez szerintem mindenképp izgató!

20/L

2012. febr. 16. 11:14
 5/17 anonim ***** válasza:
Hagyjuk a rizsát. Az az igazság, hogy a lányokat csak a pénzed meg, hogy milyen kocsid van. Csak ettől leszel te nekik valaki. Ilyen jellemtelen álszentek ezek a lányok manapság.
2012. febr. 17. 10:22
 6/17 anonim ***** válasza:

Van benne valami, de nem gondolom h általánosítani kéne! Az hogy "apuci kedvence-mindent megkapok amit csak akarok,kiteszem amim van..vagy általában nincs.. vagy ha van az is szilikon..:D na ja..ő nekik az a fontos. De vannak értelmes lányok is, ha fiú vagy akkor gondolom rosszak a tapasztalataid, ha lány akkor meg elég gáz hogy igy gondolkozol.. -.-'

20/L

2012. febr. 17. 12:44
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

6!

Értelmes lány? Úgy tudtam, hogy a kettő két külön fogalom.

2012. febr. 17. 12:52
 8/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem értem miről beszélsz,hogy írhatsz ide ilyen hülyeséget ami nem is a témához kapcsolódik!?

Hát elment az eszed? Há mi az,hogy hat faktoriális(6!) ??? :DDD Nem matek feladatot kértem válasznak!

2012. febr. 17. 14:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már kérdező. A témához kapcsolódik. Csak neked van nehéz felfogásod. A lányok olyan ostoba lények(?), akiket csak a pénz és a kocsi érdekli. Ha egy pasinak mindkettő megvan, akkor az már izgató nekik.
2012. febr. 17. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:

Még mindíg nem értek egyet! És ennyi erővel a férfi nemet is lehet oltogatni... Ebből látszik, hogy magadból indulsz ki, mert Te is olyan lányokkal foglalkozol, veszel észre akik erre mennek, gondolom úgy néznek ki mint egy ribi.. ha nem a "télen is miniszoknyába,10cm-es magasarkús,póthajas hölgyeket" vennéd észre talán más lenne a véleményed! Vannak egyszerű lányok is, és igen, értelem is párosul hozzá! Bevallom nincs sok ilyen, de még lehet találni;)

20/L

2012. febr. 17. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!