Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen a legizgatóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen a legizgatóbb pasi?

Figyelt kérdés

Hogy viselkedik?

Mik az alapvető tulajdonságok,amik izgatnak titeket egy férfiban.

Most csak a belső tulajdonságokra gondolok!

2012. febr. 16. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Vannak egyszerű lányok is, és igen, értelem is párosul hozzá!"

Most akkor egyszerű és értelmes is? Nagyon ellentmondásos. Egyáltalán vannak. Néha-néha találok, de egy idő után meghülyülnek vagy átmennek ribibe.

Az eddigi nőim mind ostobák, trógerek vagy linkek voltak. Ezért vagyok inkább agglegény.

Megjegyzem a ribiket nem szoktam nézegetni. Ha mégis, akkor gyűlölettel és undorral. Télen pedig arra szuggerálok, hogy essen pofára a jégen a magassarkúja miatt miniszoknyástul.

2012. febr. 17. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:

hmm..mitől lenne ellentmondásos? egyszerű és értelmes, két külön tulajdonság. az egyszerűt arra értettem hogy nem egy k*rva, és az értelmet hogy van esze, és használja is.

kiváncsi lennék Rád... hogy miért ennyire rémes a véleményed a nőkről. Egyébként ha őszinte akarok lenni nekem is kb hasonló a véleményem a pasikról.. Mennyi idős vagy?

20/L

2012. febr. 17. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Már bocsánat! Rohadtul nem kellene álltalánosítani,mert én pl.30 leszek,és egyetlen egy pasim volt,akinek volt pénze! Pár hónapig tartott,mert nem jön be,ha valaki pénzes faja gyerek! Legyen olyan,mint én! Dolgozzon meg a pénzéért,és nem kell engem eltartani,mert gyűlölöm a kitartott érzést! Az autók...??? Hát nézzük csak... volt trabant,zastava,wartburg,és volt olyan pasim,akinek nem is volt kocsija! A mostani pasim is mellettem cserélte le az autóját,hozzáteszem nem én kértem,ő gondolta úgy,hogy nem ér annyit,amennyit kell rá költeni műszakira! Amúgy szerelő,és egy astra-t vett,ami nem épp fiatal! Nekem van kocsim,szalonból hoztam,de régen imádtam a kis trabim is! Tehát magasról teszek rá,hogy a pasimnak milyen van,és egyeltalán milye van,és nincs! Lakása egyiknek sem volt,most is évek óta újítunk fel egy házat,hogy be tudjunk költözni! Ja,és nem szeretek ajándékokat kapni! Inkább menjünk el egyet kirándulni,vagy állatkertbe ha szülinapom van,vagy bármi,de ne kelljen kicsomagolnom semmit! Apró meglepi oké! Csoki,vagy apróságok... Tudod nekem mindig többet jelentett az,ha a meglepett a párom egy piskóta tekercsel vacsira,vagy egy tányér főtt kajával ebédre,mintha kapnék egy arany nyakláncot! Mi a figyelmességgel,és a szeretettel nyűgözzük le egymást nap mint nap,nem a pénzzel! Nem tudom erről mit gondolsz... Nem tudom azt sem hány éves vagy,és hány hosszú távú kapcsolatod volt,de vagy túl rövidek voltak,vagy nem válogattad meg kivel osztottad meg az ágyad! Ha tévednék ne haragudj,de ez vagyok én,és nem tartom magam anyagias pic*ának!
2012. febr. 20. 19:18
 14/17 anonim válasza:
XD utolsó ez nagy volt. de igazad van csak az a baj hogy egyre kevesebb az ilyen nő.
2012. febr. 25. 20:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a párom.
2012. jún. 19. 22:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Engem a nézése izgat fel egy pasinak. De csak akkor, ha "úgy" néz rám. Rengetegszer szerettem már bele idegen csávókba csupán azért, mert mélyen a szemembe néztek, és ettől pillangók kerültek a gyomromba.:D

19/L

2012. jún. 19. 22:15
 17/17 anonim ***** válasza:

a magabiztosság és a lazaság szerintem nagyon izgató.. mintha szinte neked kéne őt megszerezni, de aztán mégis ő szerez meg téged és úgy kielégít hogy csak na.. ilyennel még nem volt dolgom, de ha lenne, hozzámennék! :)

szerintem az fontos, hogy ne erőltesd ezeket a dolgokat..legyél amilyen vagy, valakinek majd pontosan ez fog megtetszeni! mint ahogy előrébb is írták..van akiben a romantikusság és a félénkség fog meg.. nem feltétlenül az amit elsőnek írtam.. úgy hogy légy olyan amilyen vagy!:)

2012. szept. 2. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!