Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen a legizgatóbb pasi?
Hogy viselkedik?
Mik az alapvető tulajdonságok,amik izgatnak titeket egy férfiban.
Most csak a belső tulajdonságokra gondolok!
"Vannak egyszerű lányok is, és igen, értelem is párosul hozzá!"
Most akkor egyszerű és értelmes is? Nagyon ellentmondásos. Egyáltalán vannak. Néha-néha találok, de egy idő után meghülyülnek vagy átmennek ribibe.
Az eddigi nőim mind ostobák, trógerek vagy linkek voltak. Ezért vagyok inkább agglegény.
Megjegyzem a ribiket nem szoktam nézegetni. Ha mégis, akkor gyűlölettel és undorral. Télen pedig arra szuggerálok, hogy essen pofára a jégen a magassarkúja miatt miniszoknyástul.
hmm..mitől lenne ellentmondásos? egyszerű és értelmes, két külön tulajdonság. az egyszerűt arra értettem hogy nem egy k*rva, és az értelmet hogy van esze, és használja is.
kiváncsi lennék Rád... hogy miért ennyire rémes a véleményed a nőkről. Egyébként ha őszinte akarok lenni nekem is kb hasonló a véleményem a pasikról.. Mennyi idős vagy?
20/L
Engem a nézése izgat fel egy pasinak. De csak akkor, ha "úgy" néz rám. Rengetegszer szerettem már bele idegen csávókba csupán azért, mert mélyen a szemembe néztek, és ettől pillangók kerültek a gyomromba.:D
19/L
a magabiztosság és a lazaság szerintem nagyon izgató.. mintha szinte neked kéne őt megszerezni, de aztán mégis ő szerez meg téged és úgy kielégít hogy csak na.. ilyennel még nem volt dolgom, de ha lenne, hozzámennék! :)
szerintem az fontos, hogy ne erőltesd ezeket a dolgokat..legyél amilyen vagy, valakinek majd pontosan ez fog megtetszeni! mint ahogy előrébb is írták..van akiben a romantikusság és a félénkség fog meg.. nem feltétlenül az amit elsőnek írtam.. úgy hogy légy olyan amilyen vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!