Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában a csajok nagyrésze nem mond igazat?
Ami itt a gyakorin megy meg amit nagy általánosságban hallasz, annak a fele sem igaz!
Kb 100 gyönyörű lányból talán 1 az aki nem ilyen pasira vágyik vagy akinek normális értékek kellenek egy emberben!!!
És lesz@rom, hogy itt ki mit válaszol!
Ez a csúnya igazság...többnyire.
Ergo , igen nem fog neked egy modell csajszi jutni!
szerinted miért írogat itt ennyire sok ember???
És tölt el itt fél napokat, szinte minden nap???
Mert unatkozik mert nincs kivel lennie...
Kívételek azok akik messze laknak egymástól, vagy a párjuk minden nap 20 órát dolgozik.
Ergo a nagy részük egyedül vannak akik itt írogatnak!! És okítják a népet meg osszák az észt!
remélem érted :D
húúúúúúúúúúúúú de most! Kapom majd az oltásokat, nézd csak meg :D
Rögtön mindenkinek lesz párja:)
"Még egyszer nem láttam szép csajt egyszerű gyerekkel járni"
iiimádooom... hallod, emberi hülyeség, határtalan tényleg.
gondolkozz már... lefordítom sarkítva a dumád: "ronda vagyok, miért vagytok ilyen felszínesek ti szép nők, miért nem jártok velem?"
neked is a szép nő kell. amíg te hisztizhetsz azért hogyo neked szép kell, és nem elég az egyzserű lány, addig szavad ne legyen hogy a szép lányok mi alapján válogatnak.
melleseg nem a nők hazudnak. az emberek hazudnak.
18:49!
Vééégre egy őszinte ember! :)
Rajtam kívül :)
és azért tegyük hozzá, hogy a pasik meg, akárki akármit mond, a szép nőkért omlanak. csúnyábbal max kiegészítésként, ha épp nincs jobb.
...én meg már megint olyan vagyok mint egy pasi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!