Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is megy ez valójában?
12éves srác vagyok.Csajozni nem tudok,nem az én művészetem.Ennek több oka van:félénk zárkózott és önbizalomhiányos vagyok.Nem volt még barátnőm. Nem tudok ismerkedni,nekem az olyan erőltetett,nem tudom miért..
Nem tudom azt sem hogy hogy lehet eljutni egy párkapcsolatig..
Hát valahogy csak el kéne kezdeni..mondjuk egy kis beszélgetéssel...!
pl: Szia! Hogy vagy?
Elkezdesz beszélgetni valakivel (lehetőleg nőnemű és korodbelivel) elhívod valahova, ha eljön beszélgettek, beszélgetés alatt kiderül mit is szeretne, miként tekint rád. Utána csók, csóktól kezdve jártok, és ah azt vesszük a járás már egy párkapcsolat része, szóval el is értél oda.
Persze ez mind tömör elmélet. Valóságban kinél lassabban kinél gyorsabban megy ez.
Azért gondolod erőltetettnek mert ahogy írtad "Ennek több oka van:félénk zárkózott és önbizalomhiányos vagyok."
előbb ezt kell leküzdeni és utána csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!