Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem akarja valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja valójában elhagyni a barátját? Mit csináljak, hogy mégis elhagyja?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban, akivel össze akarnék jönni, de sajnos van barátja. De ennek ellenére, hogy fogdossam, csókolgassam stb. a suliban. De ennyi. Pedig én gazdagabb vagyok, mint a szerencsétlen csóringer barátja, akit nem hiszem, hogy szeret, mert akkor engem elhajtott volna. De nem akarja valamiért elhagyni, pedig én akármennyit fizetnék, hogy elhagyja. Mit lehetne tenni?
2011. szept. 9. 14:06
 1/6 BlackSword ***** válasza:
100%
hahaha... Őt szereti, téged meg kihasznál... Ennyit róla és rólad... Jó nagy balek vagy...
2011. szept. 9. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
gratulálok, üdvözöllek a kihasznált papucsok klubjában. ha nem vágnád, miről van szó, a felállás: adott 1 ribanc, akinek van pasija, de neki ez nem elég, ezért az egója növeléséhez kell legalább +1 fő, aki a pasija helyett foglalkozik vele a maradék időben. ezt a szerepet te kaptad, végeredmény: a csaj sosem hagyja el a pasiját (max ha tényleg egy pénzéhes k*rva), minden esetre addig használ ki, amíg vagy olyan hülye, hogy ezt hagyod neki.
2011. szept. 9. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ide hallom, hogy csattogsz töki
2011. szept. 9. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Kötve hiszem, hogy engem kihasznál, ugyanis tőlem nem kap pénzt. Én csak a suliban vagyok vele, meg néha délután és ennyi.
2011. szept. 9. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
ez már beletartozik a kihasználásba te tökfej -.- épp ezért használ ki a csaj mert te fel se ismered h kihasznál, innentől kezdve a te problémád... majd jól pofára esel
2011. szept. 9. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

érzelmileg használ ki. mit gondolsz, nem imponál neki, hogy totál oda van érte egy pénzes, gondolom nem is csúnya pasi? hogy folyton udvarolgat neki? szépeket mond, simogatja?

mondjuk ez elég sokat elárul a hölgyről, de hát ízlések és pofonok:) szerintem ne foglalkozz vele tovább.

2011. szept. 9. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!