Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában a csajok nagyrésze nem mond igazat?
Egy -átlagos- ember 20 percenként hazudik:)
STATISZTIKA
IGEN! Minden nő felszínes, hazug és undorító! Könyörgöm, legyetek homokosok...! =D
Azért, mert nem kellettél valakinek, és az történetesen egy gazdag sráccal jött össze, akkor csak felszínes lehet? Egy jó egzisztenciával bíró férfi csak hülye, ostoba, bunkó paraszt lehet? Ez nem felszínesség? =)
A nők szeretik a biztonságot, ha megadatik egy rendes srác, aki még áll is valahogy anyagilag, akkor hagyja ki, mert ő nem felszínes, és inkább jár egy megkeseredett, neten nyafogó csóró kölyökkel?
Akinél a pénz az egyetlen szempont, az felszínes, ostoba, kicsinyes. De minek tartanátok egy szép, de ostoba libát? Az átlagos, aranyos, kedves lányok mért nem felelnek meg? =) Jajj, mert nem csodálatosan szépek?
Képmutatás magas fokon.
Mellesleg, vannak szép, és normális lányok is, de biztos, hogy nem ilyen hozzáállással fogod elnyerni a szimpátiájukat. Ők is inkább lelépnek egy rendes vagyonos sráccal, minthogy ezt hallgassák ;)
Igggen, odavagyok a kopasz BMW-s kigyúrt fickókért, az se baj, ha elmúlt 50, csak biztosítani tudja nekem a márkás ruhákat és drága ékszereket...hát nem minden lány erre vágyik?
Bocs, most hazudtam...fenébe, akkor most tényleg hazug vagyok? :P
A viccet félretéve: ha a srác jófej, humoros, intelligens, akkor nálam nyerő...na meg persze ha meghív egy fagyira. :P
nah ez fordítva is igaz..jóképű pasinak csak bombanő kell?...az átlag csajoknak meg maradnak a csúnyácskák...
amúgy valszeg a pénzes pasi műveltebb is, mert az pénzeséknél alap...plusz többnyire nem beszélnek így ahogy te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!