Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk nagyrésze csak a ribi lányokat veszi észre és a többi lány meg háttérbe szorul? Mit tegyek, hogy észrevegyenek?
A lányok mindig azt mondják egymásra, hogy "Én csúnya vagyo, te sokkal szebb vagy." Nem szabad nekik hinni.
Én is átlagos lány vagyok. Mégis észrevett a barátom, akivel már 6 hónapja együtt vagyunk. :)
Ez is butaság 2. hozzászóló!
Az én barátom nem b*zi, nem vasalt hajú, nem a térdén hordja a nadrágját. EGyszerűen csak kedves velem, vicces, jóképű és vékony testalkatú. Pont ahogy szeretem. :)
Azért mert a ribancok kirakják amijük van, ezzel vizuális kulcsingert szolgáltatva a férfinak, ami mágnesként odavonzza a tekintetüket Pl: feltűnő dekoltázs, szép lábak miniszoknyában stb...
Ha te is azt akarod h észrevegyenek, akkor neked is meg kell mutatnod h mid van. És akkor rád ugranak azok a fiúk akik rojtosra kúrnák a kis puncikád, de másra nem kellenél nekik. Ha szerető társra vágysz akkor nem kell k u r v a ként kinézned.
21:01
Jóvan persze a te barátod, meg még van pár kivétel de az esetek 80-90%-ára igaz amit 2. írt, úgyhogy nem butaság. Ilyen arányok mellett az általánosítás helyénvaló, mindenki tudja h minden alól van kivétel nem kell megijedni, de kérdés lényegét tekintve elhanyagolhatóak mert most nem róluk van szó.
Pécsre valahogy most nem mennék ki Pestről, de kösz az ajánlatot.
Jah, ám amit írtam (hogy ti meg csak a buz1kat veszitek észre meg ilyenek) azt már csak azért is mondom, mert semmilyen más kapcsolatot nem láttam a közelembe (elvétve 1-2 kapcsolatot.) Mindig az ilyenek kellettek az összes leányzónak. Semmi más. És én megértem, hogy nem én, de áh. Ja meg a másik, a bunkók. Abból is van szépszám, és általában nekik jut a legtöbb lány...:b csak mondom. (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!