Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gigike2225 kérdése:

Miért van az, hogy a fiúk nagyrésze csak a ribi lányokat veszi észre és a többi lány meg háttérbe szorul? Mit tegyek, hogy észrevegyenek?

Figyelt kérdés
Mert én a normál kategóriba tartozom és engem észre se vesznek,csak cigányok szólogatnak be,pedíg a lányok szerint nem vagyok csúnya...
2011. jún. 9. 20:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem pasizok még be csak kérdeztem,mert frusztrál,mi van,mi az,h durva,h mi fér bele nálam egy kapcsba?=o Nem is ismersz-_-"am csak annyi férne bele,ameddig jól érzem magamat!én még mindíg jobb vagyok,mint az egyik b.nőm szint 13,de má elakarja vesziteni!nem ribi!csak kiváncsi :(
2011. jún. 9. 21:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Ééééééééés facebookon is megvagy. Túl átlagosan öltözködsz, próbálod követni a divatot, ezzel eltűnsz egy masszív hullámban, próbálj meg egyedi lenni.
2011. jún. 9. 21:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kifejezetten irritál,ha kilóg az alsógatyája a fiúknak,pedip a kis pö*s 13éves osztálytársaim már elkezdték már 1éve így hordani!
2011. jún. 9. 21:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Na és, ne irritáljon, nem kell ránézni.
2011. jún. 9. 21:35
 15/21 A kérdező kommentje:
már,hogyan lehetnék meg neked fb-n amiko itt ki sincs irva a nevem?!am meg azé sodrodom az árral,me a divatos cuccok jól álnak,amellett nincs olyan senkinek és egyedi vagyok :)mert pl:leginxet mindenki dorkóval húzza én meg topánkával és,ha nem vok elég egyedi az azé van,me nem találom a stílusomat!
2011. jún. 9. 21:55
 16/21 anonim ***** válasza:
E-mail címed írtad--->T***randi oldal vagy mi tárolt változata (a jó isten áldja meg a tárolt változat kitalálóját)--->kép+neved fb keresés---> V**** G***
2011. jún. 9. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:

én is megtaláltalak:DDDD

nem vagy csúnya,mondjuk a szemüveg nem előnyös,hordj kontaktlencsét:)

de meglepődtem h neked belefér a kapcsolatodba az orál,anál,gruppen,sőt ennek tetejében még biszex is vagy,13 évesen???:D

Ebből az adatlapból az jön le hogy egy romlott lány vagy,abból pedig van jó sok,ne akarj te is beállni a sorba!!!

Ha van eszed,törlöd ezeket a butaságokat az adatlapodról,és olyanokat írsz a magadról rovatba,ami te vagy pl kedves,aranyos,stb.

És ha rám hallgatsz,szerezz be színes felsőket,mini szoknyát és shortot az minden lánynak jól áll!:)

L/25

2011. jún. 10. 14:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem vok bi,az véletlen a másik meg miért,hát az a normális kapcs amibe ez van,miért mi legyen 1kapcsba szájrapuszi-_-"ki mondta,h ezeket most fogom csinálni?senki!akk meg mit dumálsz?
2011. jún. 10. 18:02
 19/21 anonim ***** válasza:
hű de egy nagypofájú kis dög vagy te,dícsérgetlek itt,a csúnya pofádat,erre ezt írod...hát tudod mit...csinálj amit akarsz,dugjon meg egy egész focicsapat,állj be a sorba te is legyél idő előtt kiégett lotyó!!!!
2011. jún. 10. 22:05
 20/21 A kérdező kommentje:
abba mi a franc a bunkóság,hogy mondtam,h mi lenne szájrapuszi?az értelmiség magasfoka
2011. jún. 12. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!