Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért kábítjátok és ringatjátok hamis illúziókba a ronda pasikat, hogy lehet esélyük a csajoknál ha önmaguk lesznek, magabiztosak stb?
Pedig nem így van. Ha valaki tényleg alacsony, 170 alatti, emellé vékony is 60 kb alatti. Meg ronda az arca, fura szúrós a szeme, akkor nem segít rajta semmi sem. Mégis el akarjátok vele hitetni a lehetetlent, hogy nem lesz 50 évesen agglegény. Miért nem lehet megmondani az igazat? Csak annyit tudtok, hogy ezt meg ezt csináld, de a végére mindig odabökitek gonosz módon, hogy nincs veled baj, de sajnos nekem nem jössze be. Amikor meg ugyanezt elsüti 50 másik lány, akkor már tény, hogy az illető ronda és készülhet a magányra. Meg, hogy nincs ronda pasi? Dehogynem! Itt van pl ő! 100 ból 100 tuti elutasítja ismerkedés kizárva a külseje miatt, akármit is tesz.
Persze majd biztos jönnek kommentek, hogy ez nem is anynira ronda. Stb. Akkor azt tanácsolom, hogy ilyen pasikkal járjatok, ha nem ronda.
A képen látható illető kórosan sovány. Ilyen sráccal az utcán nem találkozni!
Nem kábítók senkit semmivel. Én sem vagyok egy top modell.
Szóval te nem járnál csúnya lánnyal. És ha valaki kétségbeesve hozzád fordul segítségért, közled vele, hogy csúnya vagy, úgyse fogsz kelleni senkinek? :))
Mellesleg, én normális embert még nem láttam így kinézni. Láttam már csúnya értelmes férfiakat, de azok nem látszotak ilyen degeneráltnak.
A nők még gyakran az átlagos pasikat is átvágják. Ez nekik ilyen önbizalomnövelés, látják hogy mennyi pasi döglik értük, hízik az egójuk, de egyik se kéne nekik, csak önigazolást keresnek, hogy ők milyen kívánatosak meg vonzóak...undorító tahó ocsmány dolog :@
Két nagy maflást kéne lezavarni az ilyennek.
Kedves kérdező!
Ezt melyik egyetemen látod így, hogy ebédet vesznek és hasonló dolgok????
Ha mégis van ilyen csaj, az tényleg szánalom és gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!