Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol élnek azok, akik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol élnek azok, akik azt hajtogatják, hogy bárkinek lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Ez egyáltalán nem így van, ismeretségi körömben is többen vannak, akiknek sehogy nem jön össze ez a dolog!

2012. okt. 17. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én: Szlovákia, Komárom.
2012. okt. 17. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
40%

Az én környezetemben is ez megy, alig van tag, akinek jut nő, ellenben minden nőnek van pasija. Valahogy a nőknek jó életük van, míg a férfiak hiányt szenvednek el többnyire. Van egy szűk jóképű, pénzes réteg, akinek jut nő meg a amásik véglet, aki kínjában jö össze olyan lánnyal, aki nem is jön be neki, de legalább van kivel dugnia és nem prostihoz kell járnia.

Én úgy tapasztalom, hogy az itteni lányok nagyon a külsőre mennek. Elég jóképűnek és magasnak lenned és tapadnak rád a lányok.

2012. okt. 17. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
A való életben.és nem a virtuálisban!
2012. okt. 17. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2012. okt. 17. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Budapesten élek, jelentem! ;-)
2012. okt. 17. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
A földön, de két lábbal!
2012. okt. 18. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
40%
Kondi teremben és Sportkocsiban . Ha kigyort csoron islehet csaja ha gazdak nem baj hogy kővér. A jő nők ijenekre buknak mint ahogy apasik se a dagat teheneket szedik fől.
2012. okt. 18. 13:01
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Ezt csak a gyks lányok hajtogatják, hogy bárkinek lehet csaja. Való életben a gyks lányok is máshogyan viselkednek és elzavarják a ronda pasikat. Csak itt anonymban jétsszák el az irgalmas szamaritániust.
2012. okt. 18. 17:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Dunakeszin. Hülyeség ez a kondis dolog, legalábbis nem minden esetben igaz. Nem vagyok ronda azért, de a csajok által elképzelt "vámpírnaplókos ideál" se.

Kedvességgel, magabiztossággal, humorral a fiú részéről szerintem szinte minden pótolható. (Legalábbis a tapasztalat ezt mutatja.)

Elutasítástól pedig nem kell depresszióba esni, mert az ugye nem segít semmin.

Szerintem inkább örülj, mert ha csajként lennél ronda, sokkal nagyobb szarban lennél.:D

2012. okt. 18. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
8# az életbe is eljátszák mígnem kerülnek ojan hejezetbe hogy egy roszpasival keljen járniuk.
2012. okt. 18. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!