Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol élnek azok, akik azt hajtogatják, hogy bárkinek lehet barátnője?
Az én környezetemben is ez megy, alig van tag, akinek jut nő, ellenben minden nőnek van pasija. Valahogy a nőknek jó életük van, míg a férfiak hiányt szenvednek el többnyire. Van egy szűk jóképű, pénzes réteg, akinek jut nő meg a amásik véglet, aki kínjában jö össze olyan lánnyal, aki nem is jön be neki, de legalább van kivel dugnia és nem prostihoz kell járnia.
Én úgy tapasztalom, hogy az itteni lányok nagyon a külsőre mennek. Elég jóképűnek és magasnak lenned és tapadnak rád a lányok.
Dunakeszin. Hülyeség ez a kondis dolog, legalábbis nem minden esetben igaz. Nem vagyok ronda azért, de a csajok által elképzelt "vámpírnaplókos ideál" se.
Kedvességgel, magabiztossággal, humorral a fiú részéről szerintem szinte minden pótolható. (Legalábbis a tapasztalat ezt mutatja.)
Elutasítástól pedig nem kell depresszióba esni, mert az ugye nem segít semmin.
Szerintem inkább örülj, mert ha csajként lennél ronda, sokkal nagyobb szarban lennél.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!