Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol élnek azok, akik azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol élnek azok, akik azt hajtogatják, hogy bárkinek lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Ez egyáltalán nem így van, ismeretségi körömben is többen vannak, akiknek sehogy nem jön össze ez a dolog!

2012. okt. 17. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 9-es hozzászólóval.

Nekem mindegyik pasim akivel hosszú távon együtt voltam átlagos volt, kinézetre és testalkatra is, no persze edzettek, de nem voltak iszonyú nagydarabok. Viszont mindegyik határozott volt, humoros, kedves és beszédes... És nem azért mert nem találnék magamnak iszonyú "jó pasit", hanem mert köztük nagyon kevés az őszinte, hűséges, megbízható, humoros, értelmes ember.

A kulcsszó azon van, hogy tudni kell csajozni és meg kell tanulni felmérni a helyzetet, a saját képességeidhez mérten választani. Sajnos tudjuk, hogy a Zimány Linda csak akkor áll szóba veled, ha pénzed van.

Az meg már csak nem lehet szemét dolog, hogy egyszerűen valaki nem tetszik és elküldöm!

2012. okt. 18. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy jönnek a sírós pasik...

Annyira unalmas.

Amúgy halkan megsúgom, hogy pont azért anonym, hogy leírhassak bármit, mert úgyse tudja meg senki ki-kicsoda itt. Tehát nyugodtan leírhatnám,hogy olyan vagyok aki a gazdag,jóképű pasikat szereti, DE NEM ÍROM MERT NÁLAM EZ NEM ÍGY VAGY!!!!

És a 33 %-osnak meg: Előbb tanulj meg írni, mert szerintem a normális csajok menekülnek az ilyenektől!

Végezetül pedig, akkor sírjatok, ha a ronda, dagadt, gazdag lányok is elküldenek, hogy nem vagytok elegek. Jaa, hogy ilyen csajok nem kellenek? Hát akkor i.j.

2012. okt. 19. 09:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet beképzeltnek tünik, de nekem a 35 évem alatt sosem volt gondom a nökkel.Egy periódus sem volt, hogy ne lett volna egy (vagy több).

Tényleg nem értem a srácokat, miért kezelik magukat vesztesnek.Az sosem jött be a csajoknak.

2015. júl. 3. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha csóró vagy férfiként, egy senki féreg vagy - ez a női alaptétel.
2015. okt. 31. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!