Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsássak egy ilyen barátnőnek?
Figyelt kérdés
8 és fél hónapig voltunk együtt. "Állítólag" nagyon szeret engem, de mikor elutazott külföldre, kíváncsi voltam nagyon. Megnéztem az email-jeit, és láttam, hogy regisztrált 2 társkereső honlapra is, és levelei is érkeztek onnan. Sőt, még emailezgetett is, és elmondta az egész életét a férfi illetőnek. Engem nem említett meg. Elolvastam a társkereső honlapon lévő chateléseket is. Ilyenek álltak benne: Férfi: Pasit keresel? Barátnőm: Meglehet... Férfi: Hány volt? És milyen? Barátnőm: Hát a negyedig már egész jó volt (vagyis én). Amikor számonkértem azt mondta, hogy csak szabadidős partnert keresett. Nagyon könyörög nekem. Mit tegyek? Ti megbocsátanátok?2012. aug. 27. 17:18
2/19 anonim válasza:
Ha múlt időben beszélt rólad a 3. félnek, akkor nem.
Úgy van veled, hogy ha nincs ló, jó a szamár is.
5/19 anonim válasza:
100%, hogy szakítanék.
Sajnos tapasztalatból mondom, előbb utóbb jó eséllyel ugyanúgy elkezd pasizni melletted.
7/19 anonim válasza:
Én lány vagyok,a helyedben nem bocsájtanék meg.
Mondjuk attól függ,ha csak kíváncsi és nem akar pasizni,csak beszélgetni,vagy unatkozott.
De ha szó esett találkozásról,vagy belement valami szex chat dologba stb,akkor tényleg dobd
8/19 Lilaturkiz válasza:
bocsi de nagyon bunko a csajod...
9/19 anonim válasza:
Szabadidős partner... na ne nevettessen! Dobd ki! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!