Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik azért választják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik azért választják barátnőnek az átlagosabb csajokat, mert a jobbakat nem tudják felszedni?

Figyelt kérdés
ezért beérik egy átlagosabb kedvesebb lánnyal de egyébként a nagymellű tökéletes csajok után vágyakoznak?
2012. máj. 13. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel az átlagos, kevésbé bombázó kinézetű lányok után vágyakozom. Nem azért, mert "beérem ennyivel", hanem azért, mert számomra ez az, "ami kell". Tökéletes pedig nem létezik, se nőből, se férfiból.
2012. máj. 13. 19:16
 2/18 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül

tökéletes pedig nem létezik

2012. máj. 13. 19:17
 3/18 anonim ***** válasza:
21%

A "nagymell" az nem tökéletes, sőt nem is szép. képzelj egy egy karcsú, magas lányt nagy tőgyekkel. Undorító és aránytalan.

A pasik nagy része a könnyen megszerezhető, átlagos, butuska, és papucs lányokat kedvelik.

2012. máj. 13. 19:18
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

"képzelj egy egy karcsú, magas lányt nagy tőgyekkel. Undorító és aránytalan"

ööö... na, ezt gondold át még egyszer...

2012. máj. 13. 19:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Ezt embere válogatja. Van aki úgy van vele, ahogy leírtad, míg van aki pont egy "átlagos" lányban találja meg azt, ami igazán kell neki, és nem is akarna másmilyet.
2012. máj. 13. 19:20
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
Karcsú lányon nekem sem tetszik a nagyon nagy mell.
2012. máj. 13. 19:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Bár nekem nagy darab lányon sem tetszik a nagyon nagy mell... :)
2012. máj. 13. 19:23
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

"ezért beérik egy átlagosabb kedvesebb lánnyal de egyébként a nagymellű tökéletes csajok után vágyakoznak?"

nem, de a belső is számít. a "nagymellű tökéletes csajok" viszont általában nagyon nem jók ezen a téren...

2012. máj. 13. 19:25
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Kicsi mellel is lehet valaki bombázó...:)
2012. máj. 13. 19:29
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
Én jobban szeretem a kisebb mellű, alacsony, törékeny, szeretnivaló aranyos, kedves lányokat. De mind foglalt, úgyhogy csak álmodozom. :D
2012. máj. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!