Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányra azt mondja egy fiú, hogy aranyos, akkor az annyit jelent hogy barátnőnek nem kéne, csak egy kedves lány, vagy pedig azt hogy összejönnének vele és tudnák szeretni?
Figyelt kérdés
fiúk! ti járnátok aranyos lánnyal? vagy inkább a vadabb lányok jönnek be?2012. ápr. 22. 10:51
1/4 anonim válasza:
Ez sokmindent jelenthet szemelytol fuggoen...
2/4 anonim válasza:
Hát sok mindentől függ, pl. vörös vagy?
3/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azért leírom a tapasztalatomat. Nekem volt aki azt mondta aranyos vagyok stb, de csak barátilag, viszont előfordult, hogy többet akart az illető. Tényleg személyfüggő, de inkább azt mondom hogy csak kedvesség egy fiú részéről, nem több...
4/4 anonim válasza:
Egyiket se jelenti, csak azt h aranyos. Én járnék aranyos lánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!