Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, normális, hűséges, aranyos, alacsony, vékony lányok hol bújkálnak, miért van olyan sok nagyszájú, buta, bulizós lány manapság, aki megcsalja párját és annyira beképzelt? Hol vannak a rendes lányok, akikkel érdemes foglalkoznom?
Vannak, csak foglaltak. :]
Vagy épp arra várnak, hogy egy jóképű, helyes srác levegye őket a lábukról.
egyébként a 2011-es felmérések alapján népszámlálás alapján, állítólag nincs is több nő mint pasi!
az lehet h régebben úgy volt de most.....
jó ebbe nem számít bele a nagy morcos szakállas dagadt nő...
De lényeg h kevés van....és a nagy része foglalt..persze az sem okozott még gondot, ha a csajt el lehet hódítani a pasijától..akkor ott sem volt minden tuti...
Akkor sem adom fel, 22 éves vagyok és többek között azért nem volt még barátnőm, mert nem találtam olyan lányt, akivel egymást igazán tudnánk szeretni. Én elég jó emberismerő vagyok, hamar meglátom, ha egy lány nem rendes.
Egyébként tényleg sok rendes lány van, aki már foglalt én meg nem fogom mások kapcsolatát tönkre tenni, de akkor mégis hogyna találhatnám meg ezeket a kincset érő lányokat?!
ma 22:35
Örülök, hogy vagy, de mivel én alacsony vagyok, esélyem sem lenne nálad, úgyhogy ne vedd személyesnek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!