Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék normális, kedves és egyben szép lányokkal ismerkedni, kinek hogy sikerült párt találnia?
ma 21:32
22
ma 21:36
na és mégis hogy ismerkedjek idegen lányokkal, valakinek sikerült és hogyan, mivel kezdeményezzek egyáltalán, hogy ne legyek zavaró vagy éppen idiótának ne nézzenek
Odamész valami semmiséggel, pl. utcán: ezt vagy azt hol találom, aztán ha arra megy szórakoztathatod, stb.
vonaton/buszon leülsz mellé és elkezdesz érdeklődni, beszélgetni.
bármilyen nyilvános helyen leállhatsz vele beszélgetni a semmiből kiindulva, pl. megkérdezed hány óra, mert a kutyád megette reggel a zsebórádat és nem tudod, vagy a fene tudja. Csak legyél poénos, magabiztos és találékony...
Szórakozóhelyen, koncerten meg meghívod egy kávéra vagy sörre. Ilyen egyszerű. Vagy felkéred egy táncra.
A lényeg: ne legyél szerencsétlen.
Meg szórakozóhelyen nem árt előtte nézegetni a lányt, és figyelni, hogy mit reagál...ha hangosan összeröhög a barátnőivel, akkor esélyes, hogy kiröhögtek épp.
nekem ez nem fog menni, nincs elég bátorságom és zavar, hogy mit gondolnak mások rólam, arrról nem is beszélve, hogy még sosem kellettem senkinek sem így nincs elég önbecsülésem sem
úgy érzem nem kellek én senkinek sem, mert csúnya és alacsony vagyok, ezért sem merek kezdeményezni, senki sem hitette el velem, hogy van esélyem nekem is lányoknál
# 6/8
szard le ezeket a fóbiáid!nincs veszteni valód azt kell a tudatodra hozni valahogy, de most komolyan mi lesz ha valaki lekoptat?-és kitérdekel van annyi csaj mint az állat valamelyik csak vevő lesz rád.egyébként én sem vagyok magas éppen azt nemtudom hogy jól nézek-e ki nem is az én dolgom ezt megítélni.relatív hogy kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!