Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos fiú= esélytelen?
Az egyik bnőm szerint, ha egy lány azt mondja egy fiúról, hogy aranyos, akkor attól nem akar semmi komolyat.
Vélemények?
attól függ,h milyen szituban mondja!
ha mondjuk előreengeded az ajtóban,és erre megdicsér,h -de aranyos vagy!
azt én csak olyan fiúnak szoktam mondani aki tetszik nekem.:)
szerintem ez egy sima akaratlan reakció teszt a nőknél.
a kivédése
-te is aranyos vagy.
-ó!pedig azt hittem vízöntő vagyok.
uh nem esélytelen,ha lazán lereagálod.
Ez hülyeség, de sajnos a köztudatban létező dolog.
Pl én kifejezetten olyat tudok elképzelni páromul, akire ha gondolok, képes vagyok azt mondani/gondolni, hogy milyen aranyos...
Viszont mivel már hallottam ezt az általad említett téves következtetést, ezért igyekszem kerülni, hogy olyannak mondjam azt, hogy aranyos vagy, aki valóban nagyon bejön... De sajnos nem sikerül mindig elkerülni, aztán lehet magyarázkodni, hogy nálam ez nem esélytelent jelent.
Na szóval utálom ha más nők így utalgatnak, aztán rejtvényfejtőnek képzelik a hapsit... Nincs emiatt már fickó aki ne valami más értelmet keresne a teljesen egyértelmű szavaimban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!