Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos fiú= esélytelen?
Figyelt kérdés
Az egyik bnőm szerint, ha egy lány azt mondja egy fiúról, hogy aranyos, akkor attól nem akar semmi komolyat.
Vélemények?
2012. ápr. 8. 22:08
11/15 anonim válasza:
Én általában akkor mondom egy fiúnak, hogy aranyos, amikor udvariasan viselkedik, vagy mond valami kedves dolgot.
Szoktam mondani olyannak is, aki teszik, meg olyannak is, aki nem teszik, mint pasi, sőt, még a páromnak is.
Szóval fel a fejjel, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nincs esélyed a lánynál, aki azt mondta rád, hogy aranyos vagy! :)
24/L
12/15 anonim válasza:
ha egy fiú aranyos = kedves, rendes, és IMPOTENS
Jegyezd meg! Kivéve ha már magától értetődő hogy bejössz a lánynak és úgy aranyosoz le, vagy ha 15 alatt van. :D
F18
13/15 anonim válasza:
Engem élőben egy részeg lány aranyosozott le és hát rám mászott elég rendesen, szóval talán jót is jelenthet. :D
14/15 anonim válasza:
Ha így önmagában mondja, akkor belsőre szimpatikus vagy neki, de külsőre nem jössz be, tehát igen, esélytelen vagy. Ha mellette a külsődet is dicséri, akkor lehet esélyed.
15/15 anonim válasza:
Emberfüggő.
Nekem is aranyos a párom, cuki is tud lenni és én nagyon szeretem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!